Toaletni ormarić Vigo MDF sa umivaonikom u više boja 520Vx805Šx445D | Donji delovi (umivaonik+ormarić) | Drvo Stil - Pino Art Skip to main content

Toaletni ormarić Vigo MDF sa umivaonikom u više boja 520Vx805Šx445D

Šifra
O1VIMDFDW
Fabrička šifra
0825
Posebnu ekskluzivnost i autentičnost Vigo serije daje lavabo avangardnog oblika, oblikovanih ivica, izuzetne praktičnosti i lepote.
Ova serija uneće u Vaš enterijer osveženje i poželjan dizajn.
Serija Vigo - kompatibilnost i elegancija kupatilskog nameštaja.

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

44.500,10 RSD

Tehnička specifikacija

Materijal nameštaja
Oplemenjeni MDF lakirani
Način montiranja nameštaja
Montiranje na zid -konzolni nameštaj
Zatvaranje fioke-vrata
Soft Close mehanizam
Širina elementa
76-86 cm

Serija Vigo može biti u različitim dezenima 

0825 VIGO WHITE -BELA

0827 VIGO BLACK-CRNA

0831VIGO DARK WALNUT -TAMNI ORAH

0829 VIGO LIGHT WALNUT-ORAH

Prikazane boje su bela i tamni orah.

NAMEŠTAJ

Kupatilski nameštaj spada u nepravedno zapostavljene vrste nameštaja. Kada se govori o uređenju kupatila, većina ljudi promisli jedino na pločice, ogledala, lavaboe i ostale molersko-keramičke elemente, koji čine samo jedan, usudićemo se da kažemo, mali deo kupatilskog uređenja.

Ono što svakom kupatilu daje finalnu formu i izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski “našminkanim” je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama koje traže ispunjenje.

Naš tim dizajnera je tu da za Vas ili zajedno sa Vama osmisli sve ono što vi želite i smatrate neophodnim, kako biste Vaše kupatilo transformisali iz jedne obične prostorije u jedan lepo uređen i funkcionalan deo celine koju predstavlja ceo vaš stan, kuća, poslovni ili drugi prostor.

 

Za Vaše kupatilo naći ćete  sve što Vam ikada može zatrebati. Od polica, komoda, ormarića i većih kupatilskih ormara sa policama ili fiokama, sa kliznim ili standardnim vratima, preko ugradnih elemenata za lavaboe, ogledala, ugradne elemente za kupatilsko osvetljenje i sve ostale komade nameštaja koji ce oplemeniti Vaš kupatilski prostor.

 

DRVO-STIL,PINO ART

Kupatilski nameštaj DRVO-STIL odlikuje se visokokvalitetnom izradom, a s obzirom da su u potpunosti izrađeni od kvalitetnog mediapana s elegantno zaobljenim vrhovima, ormarići DRVO-STIL pripadaju najmodernijoj i najkvalitetnijoj kupatilskoj opremi.

Pri kreiranju kupatilskog nameštaja, DRVO-STIL oblicima kao i materijalima sledi nove trendove.

Prednost DRVO-STIL nameštaja jesu raznoliki modeli, materijali i dimenzije koje korisniku olakšavaju opremanje kupatila i dozvoljavaju stvaranje maštovitog i harmoničnog prostora po njegovoj meri. 

Kupatilski nameštaj Drvo Stil znači najbolji dizajn po najprihvatljivijim cenama . Za sva pitanja se slobodno obratite našem prodajnom timu.

Deklaracija

Šifra
O1VIMDFDW
Naziv proizvoda
Toaletni ormarić Vigo MDF sa umivaonikom u više boja 520Vx805Šx445D
Proizvođač
Uvoznik
PINO ART
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa