Toaletni ormarić Soft sa umivaonikom V u više dimenzija drvo txt 0858 0853 0848 i bela 0843 0838 0833 | Donji delovi (umivaonik+ormarić) | Drvo Stil - Pino Art Skip to main content

Toaletni ormarić Soft sa umivaonikom V u više dimenzija drvo txt 0858 0853 0848 i bela 0843 0838 0833

Šifra
O1SO80VDD
Fabrička šifra
0858
Linija kupatilskog nameštaja Soft predstavlja izvanredno rešenje za uređenje kupatilskog stila pružajuci priliku i najzahtevnijim ljubiteljima uređivanja enterijera da skladno urede kupatilski prostor.
Ovaj deo kupatilskog nameštaja donosi potreban nivo elegancije

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

21.837,34 RSD

Tehnička specifikacija

Materijal nameštaja
Presvučeni MDF sa PVC folijom
Način montiranja nameštaja
Montiranje na zid -konzolni nameštaj
Zatvaranje fioke-vrata
Soft Close mehanizam
Širina elementa
76-86 cm

Prikazana boja na slici je bela.

KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Kupatilski nameštaj spada u nepravedno zapostavljene vrste nameštaja. Kada se govori o uređenju kupatila, većina ljudi promisli jedino na pločice, ogledala, lavaboe i ostale molersko-keramičke elemente, koji čine samo jedan, usudićemo se da kažemo, mali deo kupatilskog uređenja.

Ono što svakom kupatilu daje finalnu formu i izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski “našminkanim” je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama koje traže ispunjenje.

Naš tim dizajnera je tu da za Vas ili zajedno sa Vama osmisli sve ono što vi želite i smatrate neophodnim, kako biste Vaše kupatilo transformisali iz jedne obične prostorije u jedan lepo uređen i funkcionalan deo celine koju predstavlja ceo vaš stan, kuća, poslovni ili drugi prostor.

 

Za Vaše kupatilo naći ćete  sve što Vam ikada može zatrebati. Od polica, komoda, ormarića i većih kupatilskih ormara sa policama ili fiokama, sa kliznim ili standardnim vratima, preko ugradnih elemenata za lavaboe, ogledala, ugradne elemente za kupatilsko osvetljenje i sve ostale komade nameštaja koji ce oplemeniti Vaš kupatilski prostor.

DRVO-STIL,PINO ART

Kupatilski nameštaj DRVO-STIL odlikuje se visokokvalitetnom izradom, a s obzirom da su u potpunosti izrađeni od kvalitetnog mediapana s elegantno zaobljenim vrhovima, ormarići DRVO-STIL pripadaju najmodernijoj i najkvalitetnijoj kupatilskoj opremi.

Pri kreiranju kupatilskog nameštaja, DRVO-STIL oblicima kao i materijalima sledi nove trendove.

Prednost DRVO-STIL nameštaja jesu raznoliki modeli, materijali i dimenzije koje korisniku olakšavaju opremanje kupatila i dozvoljavaju stvaranje maštovitog i harmoničnog prostora po njegovoj meri. 

Kupatilski nameštaj Drvo Stil znači najbolji dizajn po najprihvatljivijim cenama . Za sva pitanja se slobodno obratite našem prodajnom timu.

Deklaracija

Šifra
O1SO80VDD
Naziv proizvoda
Toaletni ormarić Soft sa umivaonikom V u više dimenzija drvo txt 0858 0853 0848 i bela 0843 0838 0833
Proizvođač
Uvoznik
PINO ART
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa