Toaletni ormarić Kontesa 105 - ormarić sa umivaonikom 1005x850x51mm | Donji delovi (umivaonik+ormarić) | Lux Ceramica Skip to main content

Toaletni ormarić Kontesa 105 - ormarić sa umivaonikom 1005x850x51mm

Šifra
OPK105DD

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

38.920,88 RSD

Tehnička specifikacija

Materijal nameštaja
Oplemenjena iverica
Način montiranja nameštaja
Montiranje na nogice-pod
Zatvaranje fioke-vrata
Obično zatvaranje
Širina elementa
94-105-120 cm

CENA SE ODNOSI SAMO ZA DONJI DEO ORMARIĆA SA UMIVAONIKOM!

 

KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Kupatilski nameštaj spada u nepravedno zapostavljene vrste nameštaja. Kada se govori o uređenju kupatila, većina ljudi promisli jedino na pločice, ogledala, lavaboe i ostale molersko-keramičke elemente, koji čine samo jedan, usudićemo se da kažemo, mali deo kupatilskog uređenja.
Ono što svakom kupatilu daje finalnu formu i izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski “našminkanim” je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama koje traže ispunjenje.
Naš tim dizajnera je tu da za Vas ili zajedno sa Vama osmisli sve ono što vi želite i smatrate neophodnim, kako biste Vaše kupatilo transformisali iz jedne obične prostorije u jedan lepo uređen i funkcionalan deo celine koju predstavlja ceo vaš stan, kuća, poslovni ili drugi prostor.
 
Za Vaše kupatilo naći ćete  sve što Vam ikada može zatrebati. Od polica, komoda, ormarića i većih kupatilskih ormara sa policama ili fiokama, sa kliznim ili standardnim vratima, preko ugradnih elemenata za lavaboe, ogledala, ugradne elemente za kupatilsko osvetljenje i sve ostale komade nameštaja koji ce oplemeniti Vaš kupatilski prostor.

Deklaracija

Šifra
OPK105DD
Naziv proizvoda
Toaletni ormarić Kontesa 105 - ormarić sa umivaonikom 1005x850x51mm
Proizvođač
Uvoznik
CERAMICA LUX DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa