Toaletno ogledalo - PERLA 60 G - Sa led lampom | Kupatilski nameštaj, Gornji delovi (toaletni ormarići, ogledala) | Piramida nameštaj Skip to main content

Toaletno ogledalo - PERLA 60 G - Sa led lampom

Šifra
O4P65GL

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

12.618,22 RSD

Tehnička specifikacija

Materijal nameštaja
Medijapan
Način montiranja nameštaja
Montiranje na zid -konzolni nameštaj
Svetlo
LED svetlo u sklopu nameštaja
Širina elementa
50-65 cm

Opis:

  • Širina - 60cm
  • Visina - 80cm
  • Dubina - 4cm
  • Osvetljenje LED

Piramida ogledala I rasveta:

Ogledala odražavaju Vaš stil. Piramida ogledala su dostupna u širokom spektru različitih dimenzija, sa ili bez korpusa, kao i sa integrisanom rasvetom. Pored toga nisu ograničena samo na prostor iznad umivaonika. Možete ih koristiti kao unutrašnje prozore, kako bi obasjavala ostatak kupatila i time kreirala posebnu atmosferu u njemu.
Ogledala i ormarići sa osvetljenjem odlikuje ugrađena rasveta koja im daje moderan izgled od kojih je najpopularnije ogledalo sa TOUCH sistemom.
Ormarići sa ogledalom predstavljaju vrlo korisno mesto za odlaganje zaklonjeno iza ogledala. Ova vrsta ormarića se obično montira iznad ili pored umivaonika, a može imati i osvetljenje.

 Kolekcija koja treba da zaseni i zavede širok spektar serija Piramida nameštaja savršeno prilagođena da bi vaš život učinila lakšim. Svaki proizvod je pažljivo osmišljen kako bi se Vaš kupatilski prostor učinio što prijatnijim.
 

Deklaracija

Šifra
O4P65GL
Naziv proizvoda
Toaletno ogledalo - PERLA 60 G - Sa led lampom
Proizvođač
Uvoznik
PIRAMIDA DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa