Hrast - Galaxy - Ogledalo - 80 cm - Siva | Kupatilski nameštaj, Gornji delovi (toaletni ormarići, ogledala), Ogledala za kupatilo | Hrast Skip to main content

Hrast - Galaxy - Ogledalo - 80 cm - Siva

Šifra
O2GOS80GD

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

29.421,60 RSD

Tehnička specifikacija

Materijal nameštaja
Medijapan
Način montiranja nameštaja
Montiranje na zid -konzolni nameštaj
Sa ogledalom
Da
Širina elementa
76-86 cm

Dimenzija: 80x82x20 cm

  • Širina: 80 cm
  • Visina: 82 cm
  • Dubina: 20 cm

Materijal: 

  • Ogledalo
  • Medijapan (MDF)

Hrast:
Fabrika nameštaja „HRAST“ iz Bosilegrada, osnovana je početkom 2001 godine, kao samostalna zanatska radionica za proizvodnju i prodaju tapaciranog i pločastog nameštaja. Od 2003 godine zanatska radionica prerasta i specjalizuje se za proizvodnju stilskih garnitura u koži, eko-koži i meblu u širokom spektru dezena, boja i modela. U poslednjih nekoliko godina Fabrika nameštaja „HRAST“ beleži intezivan napredak. Tražnja naše robe na tržištu je enormno povećana, što je dovelo do toga da povećamo proizvodne kapacitete. Hrast danas raspolaže sa preko 2500 m2 proizvodnog, skladišnog i kancelarijskog prostora u kojem rade zaposleni najrazličitijih kadrovskih profila. Pedesetak zaposlenih i izuzetno obučenih radnika, učestvuju u proizvodnji garnitura, koja prolazi kroz više faza i na kraju kroz rigoroznu i strogu kontrolu kvaliteta. Nameštaj koji Vam nudimo izrađen po svim evropskim i svetskim standardima. Potvrdu ovoga možete naći kod naših kupaca (distributera) širom zemlje, kao I u okruženju.

Deklaracija

Šifra
O2GOS80GD
Naziv proizvoda
Hrast - Galaxy - Ogledalo - 80 cm - Siva
Proizvođač
Uvoznik
Koral doo,Pančevo
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa