Toaletni ormarić Isik 4060 Orion sa umivaonikom 600šx340dx500v 9583 | Kupatilski nameštaj, Donji delovi (umivaonik+ormarić) | Drvo Stil - Pino Art Skip to main content

Toaletni ormarić Isik 4060 Orion sa umivaonikom 600šx340dx500v 9583

Šifra
O1ISIK46BD
Fabrička šifra
9583
Isik predstavlja savršen balans funkcionalnosti i estetike.
Serija Isik dizajnirana je u skladu sa savremenim enterijerskim zahtevima, tako da donosi potpuno novu notu.
Ovaj deo kupatilskog nameštaja pružiće Vam najveći mogući stepen elegancije i kompatibilnosti.

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

17.323,90 RSD

Tehnička specifikacija

Materijal nameštaja
Oplemenjena iverica
Način montiranja nameštaja
Montiranje na zid -konzolni nameštaj
Širina elementa
50-65 cm

Serija Isik je dostupna u sledećim varijantama: White(bela) i Orion(bež).

KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Kupatilski nameštaj spada u nepravedno zapostavljene vrste nameštaja. Kada se govori o uređenju kupatila, većina ljudi promisli jedino na pločice, ogledala, lavaboe i ostale molersko-keramičke elemente, koji čine samo jedan, usudićemo se da kažemo, mali deo kupatilskog uređenja.

Ono što svakom kupatilu daje finalnu formu i izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski “našminkanim” je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama koje traže ispunjenje.

Naš tim dizajnera je tu da za Vas ili zajedno sa Vama osmisli sve ono što vi želite i smatrate neophodnim, kako biste Vaše kupatilo transformisali iz jedne obične prostorije u jedan lepo uređen i funkcionalan deo celine koju predstavlja ceo vaš stan, kuća, poslovni ili drugi prostor.

 

Za Vaše kupatilo naći ćete  sve što Vam ikada može zatrebati. Od polica, komoda, ormarića i većih kupatilskih ormara sa policama ili fiokama, sa kliznim ili standardnim vratima, preko ugradnih elemenata za lavaboe, ogledala, ugradne elemente za kupatilsko osvetljenje i sve ostale komade nameštaja koji ce oplemeniti Vaš kupatilski prostor.

 

DRVO-STIL,PINO ART

Kupatilski nameštaj DRVO-STIL odlikuje se visokokvalitetnom izradom, a s obzirom da su u potpunosti izrađeni od kvalitetnog mediapana s elegantno zaobljenim vrhovima, ormarići DRVO-STIL pripadaju najmodernijoj i najkvalitetnijoj kupatilskoj opremi.

Pri kreiranju kupatilskog nameštaja, DRVO-STIL oblicima kao i materijalima sledi nove trendove.

Prednost DRVO-STIL nameštaja jesu raznoliki modeli, materijali i dimenzije koje korisniku olakšavaju opremanje kupatila i dozvoljavaju stvaranje maštovitog i harmoničnog prostora po njegovoj meri. 

Kupatilski nameštaj Drvo Stil znači najbolji dizajn po najprihvatljivijim cenama . Za sva pitanja se slobodno obratite našem prodajnom timu.

Deklaracija

Šifra
O1ISIK46BD
Naziv proizvoda
Toaletni ormarić Isik 4060 Orion sa umivaonikom 600šx340dx500v 9583
Proizvođač
Uvoznik
PINO ART
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa