Držač toaletnog papira "Bomaco" * | Držači toalet papira | Bomaco Skip to main content

Držač toaletnog papira "Bomaco" *

Šifra
ODB1TP
Držač toaletnog papira  "Bomaco"  *
516 RSD

Tehnička specifikacija

Držač toaletnog papira  "Bomaco"

 
BOMACO
BMC galanterija za kupatila je u potpunosti domaći proizvod koji svojim dizajnom ne zaostaje ni korak za evropskim i svetskim proizvodima iste vrste.
 
Bomaco - BMC elementi za kupatilo su izrađeni od najkvalitetnijeg inox-a i keramike,čime je zagarantovan skoro bezkonačna trajnost proizvoda i oni se uklapaju u svako kupatilo.
 
Inox ili prohrom je materijal budućnosti zbog svog atraktivnog izgleda,dugovečnosti,čvrstoće površine i lakog održavanja,zato zbog toga nalazi sve širu primenu.U prehrambenoj industriji je postao obavezan kao apsolutno ekološki materijal koji nema štetna dejstva za čoveka i okolinu.
 
Održavanje i čišćenje Inox-a:
-inox je zbog tankog pasivnog sloja na površini vrlo otporan na koroziju i ne treba drugim organskim ili metalnim slojevima prevuć da bi poboljšao svoju otpornost ili izgled. 
-u principu ih je dovoljno održavati kao i druge dekorativne materijale u objektima kao npr.staklo.
Mekana krpa ili sunđer i razređeni deterdžent za suđe je sasvim dovoljno za čišćenje,sredstvo za pranje stakla je idealno za poliranje površine na inoxu.
 
Kod jako zapuštenih i prljavih površina možemo koristiti kompresor (mini wash) sa temperaturom vode 60-80C ili polituru za hromirane delove automobila.
 
Kod tvrdokornih masnih i uljanih mrlja možemo upotrebiti sredstva na bazi alkohola ili razređivača npr.spirit,aceton...Ali pri tome paziti da rastvorenu prljavštinu ne razmazujemo po površini inoxa.
 
Najčešće se čiste od otisaka prstiju-u pravilu ovde je dovoljna meka krpa i blago sredstvo za pranje posuđa ili prozora.
 
STROGO ZABRANJENO:strugati metalnim predmetima ,čeličom vunom i sl.,koristiti sredstva koja sadrže solnu kiselinu, izbeljivače,sredstva za čišćenje srebra,abrazive(pesak). 

Deklaracija

Šifra
ODB1TP
Naziv proizvoda
Držač toaletnog papira "Bomaco" *
Proizvođač
Uvoznik
BOMACO OD
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa