Držač za čašu Bomaco | Galanterija za kupatilo, Držači čaše | Bomaco Skip to main content

Držač za čašu Bomaco

Šifra
ODB1C
Držač za čašu Bomaco
594 RSD

Tehnička specifikacija

Držač za čašu Bomaco

BOMACO
BMC galanterija za kupatila je u potpunosti domaći proizvod koji svojim dizajnom ne zaostaje ni korak za evropskim i svetskim proizvodima iste vrste.
 
Bomaco - BMC elementi za kupatilo su izrađeni od najkvalitetnijeg inox-a i keramike,čime je zagarantovan skoro bezkonačna trajnost proizvoda i oni se uklapaju u svako kupatilo.
 
Inox ili prohrom je materijal budućnosti zbog svog atraktivnog izgleda,dugovečnosti,čvrstoće površine i lakog održavanja,zato zbog toga nalazi sve širu primenu.U prehrambenoj industriji je postao obavezan kao apsolutno ekološki materijal koji nema štetna dejstva za čoveka i okolinu.
 
Održavanje i čišćenje Inox-a:
-inox je zbog tankog pasivnog sloja na površini vrlo otporan na koroziju i ne treba drugim organskim ili metalnim slojevima prevuć da bi poboljšao svoju otpornost ili izgled. 
-u principu ih je dovoljno održavati kao i druge dekorativne materijale u objektima kao npr.staklo.
 
Mekana krpa ili sunđer i razređeni deterdžent za suđe je sasvim dovoljno za čišćenje,sredstvo za pranje stakla je idealno za poliranje površine na inoxu.
Kod jako zapuštenih i prljavih površina možemo koristiti kompresor (mini wash) sa temperaturom vode 60-80C ili polituru za hromirane delove automobila.
 
Kod tvrdokornih masnih i uljanih mrlja možemo upotrebiti sredstva na bazi alkohola ili razređivača npr.spirit,aceton...Ali pri tome paziti da rastvorenu prljavštinu ne razmazujemo po površini inoxa.
Najčešće se čiste od otisaka prstiju-u pravilu ovde je dovoljna meka krpa i blago sredstvo za pranje posuđa ili prozora.
 
STROGO ZABRANJENO:strugati metalnim predmetima ,čeličom vunom i sl.,koristiti sredstva koja sadrže solnu kiselinu, izbeljivače,sredstva za čišćenje srebra,abrazive(pesak). 

Deklaracija

Šifra
ODB1C
Naziv proizvoda
Držač za čašu Bomaco
Proizvođač
Uvoznik
BOMACO OD
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa