Bojler Termorad BTCR-120 lit | Bojleri velike litraže, Bojleri za kupatilo | Termorad Skip to main content

Bojler Termorad BTCR-120 lit

Šifra
BTR120
Bojler Termorad BTCR-120 lit  

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

25.074,00 RSD

Tehnička specifikacija

Bojler-Tip montaže
Zidna montaža bojlera-vertikalno
Bojleri-regulacija temperature
Bojleri sa regulacijom temperature
Materijal bojlera
Emajlirani
Način montiranja
Univerzalni
Vrsta bojlera
Obični

Bojler Termorad 120 lit

Bojleri

Bojleri obezbeđuju vruću vodu još od početka prošlog veka. Mogu biti vertikalni, horizontalni, protočni i kombinovani bojleri. Akumulacioni bojleri su jedostavnog i elegantnog dizajna, različitog kapaciteta, različitih gabarita, različitih tipova (vertikalni, horizontalni, plafonski, podni, kombinovani, protočni) a neki i dobro ukomponovani (prohrom čelik, zaštitna magnezijumska anoda, termostat i sigurnosni ventil).

Akumulacioni bojleri se prave od 5 do 120 litara, sa emajliranim, polipropilenskim i inox kazanom, u nadgradnoj i podgradnoj varijanti. Izbor odgovarajućeg bojlera zavisi od više faktora kao što su broj članova porodice, broj priključnih mesta, raspoloživi prostor za ugradnju itd.
Pored akumulacionih postoje i protočni kod kojih nema akumulirane vode, već se ista zagreva u trenutku otvaranja slavine. Protočni bojleri su manji od akumulacionih, pa samim tim štede prostor.

Troše manje električne energije, jer oni zagrejanu vodu ne drže preko celog dana, već se struja troši samo prilikom njihove upotrebe. Protočim bojlerima nije potrebno održavanje, dok akumulacioni bojleri zbog kamenca i korozije moraju redovno da se čiste.
Zahvaljujući novom visokotehnološkom načinu proizvodnje i vosokom kvalitetu materijala, većina bojlera ima dug vek upotrebe i veliku efikasnost.

Bojleri Termorad

Fabrika bojlera Termorad Group doo osnovana je 1994 u Požegi. Osnovna delatnost je proizvodnja bojlera koji ukupno broje više od 200 modela, deleći se prema načinu zagrevanja, položaju, mestu ugradnje, boji i zapremini. Ono što bi hteli da istaknemo svakako su najsavremenije mašine koje su zastupljene u svim segmentima proizvodnje.

Bojleri Termorad proizvode se u svim varijantama potrebnim da zadovolje kućne I industrijske potrebe. Nudimo bojlere Termorad svojim klijentima već dugi niz godina uz pristupačne cene.

Bojler Termorad 120 lit

Kada postoji potreba za bojlerom veće zapremine a javlja se problem prostora (kos krov,malo kupatilo), bojler ovog tipa je preporučljiv zbog svoje kompaktnosti i mogućnosti da odgovori na različite tehničke zahteve.Potpuno je istih karakteristika kao i vertikalni bojler,odlikuje ga odlična termička izolacija.

Artikal: Bojler BT-120 prohrom, beli, vertikalni Karakteristike: Zapremina 120 litara Snaga elektrogrejača: 2000 W Radni napon: 230 V Radni pritisak: 0,6 MPa Priključci: 1/2 inch Broj zidnih nosača: 2 Vreme zagrevanja 15~75 C: 260 min Izolacija: poliuretan Debljina izolacije: 20 mm Regulacija temperature: da Indikator napona: da Zaštita od zamrzavanja: da Broj termostata: 2 Sigurnosni ventil: da Visina: 1185 mm Prečnik: 450 mm Pakovanje visina: 1320 mm Pakovanje širina: 470 mm Pakovanje dužina: 510 mm

Deklaracija

Šifra
BTR120
Naziv proizvoda
Bojler Termorad BTCR-120 lit
Proizvođač
Uvoznik
TERMORAD GROUP DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa