Bojler Termorad BTC-80 lit. | Bojleri velike litraže, Bojleri za kupatilo | Termorad Skip to main content

Bojler Termorad BTC-80 lit.

Šifra
BTR80B
Bojler Termorad BTC-80 lit.  

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

15.498,00 RSD

Tehnička specifikacija

Bojler-Tip montaže
Zidna montaža bojlera-vertikalno
Bojleri-regulacija temperature
Bojleri bez regulacije temperature
Materijal bojlera
Emajlirani
Način montiranja
Univerzalni
Vrsta bojlera
Obični

Bojler Termorad btc 80 lit.

Bojleri

Bojleri obezbeđuju vruću vodu još od početka prošlog veka. Mogu biti vertikalni, horizontalni, protočni i kombinovani bojleri. Akumulacioni bojleri su jedostavnog i elegantnog dizajna, različitog kapaciteta, različitih gabarita, različitih tipova (vertikalni, horizontalni, plafonski, podni, kombinovani, protočni) a neki i dobro ukomponovani (prohrom čelik, zaštitna magnezijumska anoda, termostat i sigurnosni ventil).

Akumulacioni bojleri se prave od 5 do 120 litara, sa emajliranim, polipropilenskim i inox kazanom, u nadgradnoj i podgradnoj varijanti. Izbor odgovarajućeg bojlera zavisi od više faktora kao što su broj članova porodice, broj priključnih mesta, raspoloživi prostor za ugradnju itd.
Pored akumulacionih postoje i protočni kod kojih nema akumulirane vode, već se ista zagreva u trenutku otvaranja slavine. Protočni bojleri su manji od akumulacionih, pa samim tim štede prostor.

Troše manje električne energije, jer oni zagrejanu vodu ne drže preko celog dana, već se struja troši samo prilikom njihove upotrebe. Protočim bojlerima nije potrebno održavanje, dok akumulacioni bojleri zbog kamenca i korozije moraju redovno da se čiste.
Zahvaljujući novom visokotehnološkom načinu proizvodnje i vosokom kvalitetu materijala, većina bojlera ima dug vek upotrebe i veliku efikasnost.

Bojleri 80 lit
Po definiciji bojler je zatvoren sud u kome se zagreva voda ili neka druga tečnost. Telo bojlera (kazan) napravljeno je uglavnom od gvožđa. Mogu biti kućni (manjih zapremina) ili industrijski (većih zapremina). Neobično je važno da bojler bude dobrog kvaliteta jer će mu to značajno produžiti radni vek. U svom programu nudimo liniju bojlera od 80 litara sa emajliranim ili prohromskim kazanima. Savremeno su dizajnirani i urađeni po svim važećim tehničko-tehnološkim standardima, što ovim bojlerima obezbeđuje visok stepen sigurnosti i pouzdanosti u radu. Pogodni su za primenu u svim tipovima prostorija jer imamo modele i za vertikalnu i za horizontalnu ugradnju.

Posebno vodimo računa o kvalitetu bojlera koje prodaje. Bojleri od 80 litara su zatvoreni akumulacioni grejači vode predviđeni da rade pod pritiskom iz vodovodne mreže tako da se preporučuje ugradnja sigurnosnog ventila koji obezbeđuje konstantan pritisak u bojleru. Bojleri od 80 l imaju toplotnu izolaciju najvišeg kvaliteta koja omogućava racionalnu potrošnju električne energije.

Bojleri Termorad

Fabrika bojlera Termorad Group doo osnovana je 1994 u Požegi. Osnovna delatnost je proizvodnja bojlera koji ukupno broje više od 200 modela, deleći se prema načinu zagrevanja, položaju, mestu ugradnje, boji i zapremini. Ono što bi hteli da istaknemo svakako su najsavremenije mašine koje su zastupljene u svim segmentima proizvodnje.

Bojleri Termorad proizvode se u svim varijantama potrebnim da zadovolje kućne I industrijske potrebe. Nudimo bojlere Termorad svojim klijentima već dugi niz godina uz pristupačne cene.

 

Bojler Termorad btc 80 lit.

Kazan od ne rdjajućeg čelika predstavlja idealno resenje za skladištenje vode.Prohromski materijal je fizioloski neutralan,hemijski ne reaguje sa vodom a samim tim doprinosi očuvanju njenog kvaliteta.Bojleri sa kazanom ove vrste doprineće očuvanju vašeg zdravlja.Primenom savremenih tehnologija na polju termičke izolacije i upotrebom poliuretanske pene uspeli smo da gubitke u toplotnoj energiji svedemo na minimum a samim tim povećamo uštedu električne energije

Deklaracija

Šifra
BTR80B
Naziv proizvoda
Bojler Termorad BTC-80 lit.
Proizvođač
Uvoznik
TERMORAD GROUP DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa