Bojler Termorad BTN - 5 lit.vm | Bojleri male litraže, Bojleri za kuhinju | Termorad Skip to main content

Bojler Termorad BTN - 5 lit.vm

Šifra
BTR5
Širina: 265mm

Visina: 365mm

Dubina: 240mm
7.995,96 RSD

Tehnička specifikacija

Bojler-Tip montaže
Visokomontažni-mali bojleri
Bojleri-regulacija temperature
Bojleri sa regulacijom temperature
Materijal bojlera
Plastični
Način montiranja
Visokomontažni
Vrsta bojlera
Obični

Bojler Termorad 5 lit.vm

Karakteristike
Zapremina 5 litara
Materijal kazana polipropilen
Snaga elektrogrejača 1500 W
Montaža visoka
Radni napon 230 V
Radni pritisak 0 Pa
Priključci 3/8"
Vreme zagrevanja 15-75°C 16 minuta
Izolacija stiropor
Broj termostata 1
Priključni kabl da
Regulacija temperature da
Indikator napona da
Zaštita od zamrzavanja da
Širina 265 mm
Visina 365 mm
Dubina 240 mm
Bruto težina 3 kg
Pakovanje visina 410 mm
Pakovanje širina 295 mm
Pakovanje dubina 250 mm
Garancija
Garancija na kazan 5 godina
Garancija na ostale komponente 2 godine

Bojleri

Bojleri obezbeđuju vruću vodu još od početka prošlog veka. Mogu biti vertikalni, horizontalni, protočni i kombinovani bojleri. Akumulacioni bojleri su jedostavnog i elegantnog dizajna, različitog kapaciteta, različitih gabarita, različitih tipova (vertikalni, horizontalni, plafonski, podni, kombinovani, protočni) a neki i dobro ukomponovani (prohrom čelik, zaštitna magnezijumska anoda, termostat i sigurnosni ventil).


Akumulacioni bojleri se prave od 5 do 120 litara, sa emajliranim, polipropilenskim i inox kazanom, u nadgradnoj i podgradnoj varijanti. Izbor odgovarajućeg bojlera zavisi od više faktora kao što su broj članova porodice, broj priključnih mesta, raspoloživi prostor za ugradnju itd.


Pored akumulacionih postoje i protočni kod kojih nema akumulirane vode, već se ista zagreva u trenutku otvaranja slavine. Protočni bojleri su manji od akumulacionih, pa samim tim štede prostor. Troše manje električne energije, jer oni zagrejanu vodu ne drže preko celog dana, već se struja troši samo prilikom njihove upotrebe. Protočim bojlerima nije potrebno održavanje, dok akumulacioni bojleri zbog kamenca i korozije moraju redovno da se čiste.


Zahvaljujući novom visokotehnološkom načinu proizvodnje i vosokom kvalitetu materijala, većina bojlera ima dug vek upotrebe i veliku efikasnost.

Bojleri 5 lit
Bojleri od 5 litara su bojleri najmanjih dimenzija i koriste se u prostorijama gde nije potrebna veća količina tople vode (garaže, radionice, kuhinje, toaleti). Izuzetno su ekonomični a jednostavna konstrukcija ih čini jednim od najpouzdanijih kućnih aparata. Kazani su im uglavnom izrađeni od polipropilenske plastike što isključuje mogućnost korozije.

Bojleri od 5 l se izrađuju u nadgradnoj varijanti (visoka montaža) i podgradnoj varijanti (niska montaža). Kod visoke montaže bojler se postavlja iznad baterije, a kod niske montaže ispod baterije. Prilikom izrade savremenih kuhinja za ugradnju su uglavnom predviđeni niskomontažni bojleri koji se montiraju u element ispod sudopere tako da su podpuno nevidljivi što je bitno za dobar izgled vaše buduće kuhinje.

Bojleri Termorad

Fabrika bojlera Termorad Group doo osnovana je 1994 u Požegi. Osnovna delatnost je proizvodnja bojlera koji ukupno broje više od 200 modela, deleći se prema načinu zagrevanja, položaju, mestu ugradnje, boji i zapremini. Ono što bi hteli da istaknemo svakako su najsavremenije mašine koje su zastupljene u svim segmentima proizvodnje.

Bojleri Termorad proizvode se u svim varijantama potrebnim da zadovolje kućne I industrijske potrebe. Nudimo bojlere Termorad svojim klijentima već dugi niz godina uz pristupačne cene.

Bojler Termorad 5 lit.vm

Prelivni bojleri BTN sa plastičnim kazanom vrlo brzo mogu zagrejati male količine vode koje su neophodne naj češće u kuhinjama, a kompaktna izrada omogućava ugradnju u gotovo svaki kuhinjski nameštaj.Bojleri od 5 l se izrađuju u nadgradnoj varijanti (visoka montaža) i podgradnoj varijanti (niska montaža). Kod visoke montaže bojler se postavlja iznad baterije, a kod niske montaže ispod baterije.

Deklaracija

Šifra
BTR5
Naziv proizvoda
Bojler Termorad BTN - 5 lit.vm
Proizvođač
Uvoznik
TERMORAD GROUP DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa