Bojler Gorenje 5 lit. nm | Bojleri male litraže, Bojleri za kuhinju | Gorenje Skip to main content

Bojler Gorenje 5 lit. nm

Šifra
BT5P
Bojler Gorenje 5 lit. nm  
7.380 RSD

Tehnička specifikacija

Bojler-Tip montaže
Niskomontažni-mali bojler
Bojleri-regulacija temperature
Bojleri sa regulacijom temperature
Materijal bojlera
Plastični
Način montiranja
Niskomontažni
Vrsta bojlera
Obični

Bojler Gorenje 5 lit. nm

Bojleri

Bojleri obezbeđuju vruću vodu još od početka prošlog veka. Mogu biti vertikalni, horizontalni, protočni i kombinovani bojleri. Akumulacioni bojleri su jedostavnog i elegantnog dizajna, različitog kapaciteta, različitih gabarita, različitih tipova (vertikalni, horizontalni, plafonski, podni, kombinovani, protočni) a neki i dobro ukomponovani (prohrom čelik, zaštitna magnezijumska anoda, termostat i sigurnosni ventil).


Akumulacioni bojleri se prave od 5 do 120 litara, sa emajliranim, polipropilenskim i inox kazanom, u nadgradnoj i podgradnoj varijanti. Izbor odgovarajućeg bojlera zavisi od više faktora kao što su broj članova porodice, broj priključnih mesta, raspoloživi prostor za ugradnju itd.


Pored akumulacionih postoje i protočni kod kojih nema akumulirane vode, već se ista zagreva u trenutku otvaranja slavine. Protočni bojleri su manji od akumulacionih, pa samim tim štede prostor.

Troše manje električne energije, jer oni zagrejanu vodu ne drže preko celog dana, već se struja troši samo prilikom njihove upotrebe. Protočim bojlerima nije potrebno održavanje, dok akumulacioni bojleri zbog kamenca i korozije moraju redovno da se čiste.
Zahvaljujući novom visokotehnološkom načinu proizvodnje i vosokom kvalitetu materijala, većina bojlera ima dug vek upotrebe i veliku efikasnost.

Bojleri Gorenje

Gorenje d.d. se bavi proizvodnjom i prodajom aparata za domaćinstvo. Proizvodnja novih fabrika i modernizacija starih, zajedno sa razvojem nove generacije aparata, predstavlja glavnu poslovnu aktivnost stalno rastućeg sistema Grupe. Bojleri čine važnu stavku u prodaji ove kompanije pa ne čudi što Gorenje ulaže veliki novac u permanentnu modernizaciju ovog proizvoda.

Niskomontažni bojleri
U svojoj ponudi imamo veliki izbor kvalitetnih niskomontažnih bojlera. Ovaj tip proizvoda je postao nezaobilazan u kuhinjama novije generacije prvenstveno zbog toga što je smešten u elementu ispod sudopere tako da je nevidljiv. Ovi bojleri su izuzetno praktični jer daju dovoljnu količinu tople vode u jako kratkom roku. Mogu biti akumulacioni ili protočni.


Pored kuhinja pogodni su i za toalete, radionice, garaže i druga mesta gde je neophodna manja količina tople vode. Niskomontažni bojleri su mali potrošači (grejač 2 kw) jer je kazan kvalitetno izolovan toplotnom izolacijom i na taj način je omogućena ekonomična upotreba tople vode. Važno je napomenuti da su kazani za niskomontažne bojlere uglavnom izrađeni od polipropilenske plastike tako da je isključena mogućnost korozije unutar samog kazana.

Gorenje - 5 i 10 L

Malolitražni bojleri Gorenje svojim su merama prilagođeni ugradnji u donje ili gornje ormariće u kuhinjama,sobama za goste,kupatilima,radionicama i u drugim prostorijama gde su potrebne manje količine tople vode,koje će uvek da vam budu pri ruci.Bojler jednostavno priključite na česmu tople vode.Dovodne cevi su kratke,stoga su toplotni gubici zanemarivi.Modele bez pritiska imamo u veličinama 5 ili 10 litara,a sa pritiskom na rasplaganju su s zapreminom 5,10 i 15 litara.

BOJLER 5L ZAPREMINA DIMENZIJE :390/256/213MM

Deklaracija

Šifra
BT5P
Naziv proizvoda
Bojler Gorenje 5 lit. nm
Proizvođač
Uvoznik
GORENJE DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa