Bojler Termorad BT - 30 litara-Inox kazan | Bojleri za kupatilo, Bojleri male litraže | Termorad Skip to main content

Bojler Termorad BT - 30 litara-Inox kazan

Šifra
BTR30I

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

18.421,20 RSD

Tehnička specifikacija

Bojler-Tip montaže
Zidna montaža bojlera-horizontalno
Bojleri-regulacija temperature
Bojleri sa regulacijom temperature
Materijal bojlera
Inox (prohrom)
Način montiranja
Visokomontažni
Vrsta bojlera
Obični

Bojler Termorad 30 litara - Inox

Zapremina -30 L

Materijal kazana - Prohrom

Snaga el.grejača-2000 W

Radni napon-230 V

Radni pritisak-0,6 MPa

Zagrevanje 15-75°C97 minuta

InstalacijaVertikalna

Garancija na kazan10 godina

Garancija na el. delove25 meseci

Bojleri

Bojleri obezbeđuju vruću vodu još od početka prošlog veka. Mogu biti vertikalni, horizontalni, protočni i kombinovani bojleri. Akumulacioni bojleri su jedostavnog i elegantnog dizajna, različitog kapaciteta, različitih gabarita, različitih tipova (vertikalni, horizontalni, plafonski, podni, kombinovani, protočni) a neki i dobro ukomponovani (prohrom čelik, zaštitna magnezijumska anoda, termostat i sigurnosni ventil).


Akumulacioni bojleri se prave od 5 do 120 litara, sa emajliranim, polipropilenskim i inox kazanom, u nadgradnoj i podgradnoj varijanti. Izbor odgovarajućeg bojlera zavisi od više faktora kao što su broj članova porodice, broj priključnih mesta, raspoloživi prostor za ugradnju itd.
Pored akumulacionih postoje i protočni kod kojih nema akumulirane vode, već se ista zagreva u trenutku otvaranja slavine. Protočni bojleri su manji od akumulacionih, pa samim tim štede prostor. Troše manje električne energije, jer oni zagrejanu vodu ne drže preko celog dana, već se struja troši samo prilikom njihove upotrebe. Protočim bojlerima nije potrebno održavanje, dok akumulacioni bojleri zbog kamenca i korozije moraju redovno da se čiste.
Zahvaljujući novom visokotehnološkom načinu proizvodnje i vosokom kvalitetu materijala, većina bojlera ima dug vek upotrebe i veliku efikasnost.

Bojleri Termorad

Fabrika bojlera Termorad Group doo osnovana je 1994 u Požegi. Osnovna delatnost je proizvodnja bojlera koji ukupno broje više od 200 modela, deleći se prema načinu zagrevanja, položaju, mestu ugradnje, boji i zapremini. Ono što bi hteli da istaknemo svakako su najsavremenije mašine koje su zastupljene u svim segmentima proizvodnje.

Bojleri Termorad proizvode se u svim varijantama potrebnim da zadovolje kućne I industrijske potrebe. Nudimo bojlere Termorad svojim klijentima već dugi niz godina uz pristupačne cene.

BT 30

Kazan od nerđajućeg čelika predstavlja idealno resenje za skladištenje vode.Prohromski materijal je fiziološki neutralan,hemijski ne reaguje sa vodom i samim tim doprinosi očuvanju njenog kvaliteta.Primenom savremenih tehnologija na polju termičke izolacije i upotrebom poliuretanske pene,uspeli smo da gubitke u toplotnoj energiji svedemo na minimum i povećamo uštedu električne energije.

Deklaracija

Šifra
BTR30I
Naziv proizvoda
Bojler Termorad BT - 30 litara-Inox kazan
Proizvođač
Uvoznik
TERMORAD GROUP DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa