Axa DP wc daska soft close bela ili crna-Bela AF8401/Crna AF8407 | Kupatilo, WC poklopci | AXA CERAMICA Skip to main content

Axa DP wc daska soft close bela ili crna-Bela AF8401/Crna AF8407

Šifra
K10DPPSCB
Fabrička šifra
AF8401

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

12.056,40 RSD

Tehnička specifikacija

Axa,Italijanski brend.

Axa,strast za keramikom.

Kombinujući izvrsnost tradicionalnog Italijanskog zanatstva sa najnovijim tehnologijama i sa pažnjom usmerenom na promenljive trendove dizajna i funkcionalnosti.

Axa od 1995.godine traži novi koncept kupatila. U stanju da izrazi duboku strast koja leži u osnovi keramičkog proizvoda. Iz ove svrhe proizilazi ideja koja se otkriva zahvaljujući savršenom mešanju veštih ruku,vode, vazduha i vatre u složenom procesu koji u potpunosti zadovoljava samo stvaranje jedinstvenih proizvoda čineći kupatilo apsolutnim savršenstvom kućnog prostora.

Ogromna ušteda vode i najviša higijena za jednostavno čišćenje su rezultati inovativnog NORIM sistema. Voda ulazi dinamično i ravnomerno se širi po celoj površini. Sa sistemom bez ivica,čisti se sa većom snagom i bez prskanja. 

Deklaracija

Šifra
K10DPPSCB
Naziv proizvoda
Axa DP wc daska soft close bela ili crna-Bela AF8401/Crna AF8407
Proizvođač
Uvoznik
Ivan i-Tim D.o.o.
Zemlja porekla
ITALIJA
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa