Skip to main content

Grohe set 4 u 1 - Ugradbeni vodokotlić + Aktivirna Tipka + Konzolna Wc šolja + SoftClose Wc daska

Šifra
WSLGSCHSET

Tehnička specifikacija

Tip wc šolje
Konzolna wc šolja
Samo po porudžbini
Off

Set sadrži:

  • WSLGCH - Grohe Rapid SL - Ugradbeni vodokotlić - sa Hrom-sjaj Tipkom - 38772001
  • OWP5303 - Termoplast SoftClose (sporospuštajuća) Wc daska - 0303
  • K8FWK - Fayans Konzolna Wc šolja - 003917

GROHE:

-je vodeći svetski dobavljač sanitarne armature i globalni brend posvećen pružanju inovativnih proizvoda od vode. Sve u GROHE dolazi sa pečatom izuzetnog kvaliteta. U GROHE-ovim laboratorijama za ispitivanje života u Švarcvaldu naši proizvodi prolaze kroz svoje korake i ne pokazuju milost. Ovde naši mesingani proizvodi, tuševi  termostati i sve komponente koje idu uz njih moraju da podnesu simulirane efekte svakodnevne 20-godišnje upotrebe - sa naročito tvrdom vodom. Kvalitet GROHE prevazilazi uobičajeni životni ciklus proizvoda i ukoliko se određeni proizvod prekine, rezervni delovi ostaju dostupni najmanje deset godina.
Već dugi niz decenija fabrika se zalaže za vrednosti brenda tehnologije, kvaliteta, dizajna i održivosti koje sve ilustruju posvećenost GROHE-a. Sa svojim inženjeringom, inovacijama i dizajnerskim aktivnostima čvrsto usidrenim u Nemačkoj, proizvodi GROHE nose oznaku kvaliteta „Made in Germani“
Svi pogoni proizvodne mreže GROHE koriste visoko precizni proizvodni inženjering kako bi osigurali usklađenost sa stalno visokim GROHE standardima.Samo tokom proteklih deset godina, uspeh GROHE-a potvrđen je sa više od 240 nagrada za dizajn i inovacije, kao i najbolja tri mesta među „najodrživijim nemačkim najvećim kompanijama u 2015. godini“. Brojni visokokvalitetni projekti širom sveta opremljeni su proizvodima GROHE, što svedoči o sklonosti arhitekata, dizajnera i programera prema brendu.
 

Deklaracija

Šifra
WSLGSCHSET
Naziv proizvoda
Grohe set 4 u 1 - Ugradbeni vodokotlić + Aktivirna Tipka + Konzolna Wc šolja + SoftClose Wc daska
Proizvođač
Uvoznik
LEMIT DOO
Zemlja porekla
Nemačka
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa