Tuš Kabina - Linni Transparent - R80 ili R90/190cm - Polukružna - Providno staklo i Silver ram | Kupatilo, Tuš kabine, Klasične tuš kabine | Linni Skip to main content

Tuš Kabina - Linni Transparent - R80 ili R90/190cm - Polukružna - Providno staklo i Silver ram

Šifra
Q8TTR80
Fabrička šifra
27800018
Dimenzije možete birati u Varijacijama (Ispod cene je funkcija)
ZA TUŠ KABINE I PANELE,PARAVANE-IZNOŠENJE SE MOŽE ODRADITI ISKLJUČIVO ZA SUBOTICU I OKOLINU DO 60KM. PREKO 60KM JEDINO JE MOGUĆE LIČNO PREUZIMANJE.

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

19.056,00 RSD

Tehnička specifikacija

Tuš kabine sa masažom/bez masaže
Tuš kabina bez masaže
Tuš kabine
Silver ram - kaljeno providno staklo

Dimenzije:

  • Širina: 80 cm
  • Dužina: 80 cm
  • Visina: 180 cm

Težina: 32,4 kg

Opis proizvoda:

Masivna ručica: Da
Staklo: Providno
Debljina stakla: 5 mm
Aluminijumski profil: Da (Silver ram)
Kaljeno staklo: Da
Kompenzaciona lajsna: Da
Točkići: Hromirani
Zemlja proizvodnje: Kina
Tuš kada: Ne

Tuš kabine LINNI proizvedene su po meri današnjeg kupca.Svaka od kabina je dizajnirana tako da bude pre svega funkcionalna, dizajnerski i dimenzionalno pogodna svako kupatilo. Sačinjene su od kaljenog stakla, različitih debljina i dimenzija u zavicnosti od modela kabine,donji demontažni i gornji točkići čine da stakla klize lako uz apsorbovanje suvišne buke. Aluminijumski profil i hromirane ručice pružaju dugogodišnji kvalitet i otpornost. Svu prateću opremu i rezervne delove možete nabaviti kod nas, a Vama samo preostaje da se opustite i uživate.

Linni – budućnost kupatila:
Brend Linni, najbolji odnos cene i kvaliteta. Od 2019. godine Linni je međunarodno priznat i upisan u međunarodni registar brendova. Prethodnih godina stekli smo više od 2 miliona zadovoljnih kupaca.
Način na koji gradimo poverenje je transparentan, mi cenimo afinitete, poštujemo potrebe, osluškujemo želje.
Naš cilj su vaše potrebe: Visokim standardima poslovanja negujemo sigurnost i integritet kako svojih klijenata tako i svojih saradnika. O svemu ovome svedoče brojni sertifikati, a mi nastavljamo sa progresom u svakom segmentu našeg postojanja. Gradimo budućnost sigurnim koracima, težimo unapređenju kvaliteta života prateći ergonomska rešenja. U skladu sa potrebama današnjice izrađujemo najrazličitije komade, pratimo trendove,kako bi podmirili ukuse naših klijenata. Kreativnim idejama rešavamo i najveće izazove.

Deklaracija

Šifra
Q8TTR80
Naziv proizvoda
Tuš Kabina - Linni Transparent - R80 ili R90/190cm - Polukružna - Providno staklo i Silver ram
Proizvođač
Uvoznik
AQUA PROMET DOO
Zemlja porekla
Kina
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa