Roca - Set Slavina 3 u 1 - Cold Start - Baterija za kadu sa ručnim tušem + Zidna šipka + Baterija za lavabo - 1013003 | Kupatilo, Slavine za kupatilo (Baterije), Slavine za umivaonik, Delovi za slavine, Slavine za tuš kadu | Roca Skip to main content
AkcijaBesplatna poštarinaNajprodavanijiPreporukaSpecijalna ponuda

Roca - Set Slavina 3 u 1 - Cold Start - Baterija za kadu sa ručnim tušem + Zidna šipka + Baterija za lavabo - 1013003

Šifra
YOL20SET
Fabrička šifra
1013003
Stara cena
29.427 RSD
14.956,00 RSD
Popust
-49 %
AkcijaBesplatna poštarinaNajprodavanijiPreporukaSpecijalna ponuda

Tehnička specifikacija

Broj priključnih cevi-stojeća slavina
Slavina sa dve cevi
Dizajn slavine
Moderna slavina
Izvlačni tuš
Sa izvlačnim tušem
Namena slavine
Za tuš kadu
Za umivaonik
Način ugradnje
Stojeća slavina
Ručka slavine
Jednoručne slavine
Završna obrada slavine
Hromirana slavina

Funkcija „COLD START"  štedi toplu vodu, i energiju. Kad podigneš ručicu ravno, teče isključivo hladna voda. Funkcija sprečava da se poluga okrene potpuno nadesno.
Topla voda se pušta pomeranjem ručice nalevo.. Tek tada se troši topla voda.

ROCA L20 set 3 u 1 se sastoji iz

  • Masivna slavina za umivaonik (visine 17cm) sa gornjim delom sifona - sa Cold Start tehnologijom
  • Masivna slavina za kadu
  • Klizna šipka sa tuš ručicom (3 funkcije masaže) i kvalitetnim tuš crevom
  • Funkcija „Cold Start" sprečava traćenje tople vode i štedi energiju. Kad podigneš ručicu ravno, teče isključivo hladna voda. Funkcija sprečava da se poluga okrene potpuno nadesno. Topla voda se pušta pomeranjem ručice nalevo.. Tek tada se troši topla voda.

Globalna kompanija:
Istorija od stotinu godina čini Rocu vodećom kompanijom u svetu
Roca je započela s proizvodnjom radijatora od livenog gvožđa za kućno grijanje u svojoj fabrici u mestu Gavà, blizu Barselone. Nakon prvih radijatora, kompanija je proširila portfolio proizvodnjom bojlera. Roca je 1929. ušla u svet kupaonica počevši s proizvodnjom kada.

Uvek prateći društvene promene vezane za vodu, glavni prirodni resurs s kojim Roca radi, kompanija je 1936. prihvatila izazov proizvodnje kupatilskih proizvoda od sanitarnog porcelana. Nakon toga je Roca 1954. započela s proizvodnjom slavina.

90-ih je Grupa učinila prvi korak na međunarodnom proširenju, uglavnom otvarajući komercijalne poslovnice i sklapajući ugovore s vodećim lokalnim proizvođačima. Osim u Portugalu i Francuskoj, Roca je postala prisutna u Ujedinjenom Kraljevstvu, Nemačkoj, Italiji, Rusiji, Maroku, Argentini, Brazilu i Kini.

Prekretnica u postupku internacionalizacije dogodila se 1999. s kupovinom kompanije Swiss Keramik Holding Laufen, tadašnjim četvrtim proizvođačem na svetu. Kupovinom kompanije Laufen, Grupa je mogla ojačati položaj na strateškim tržištima na kojima je bila manje prisutna, kao što su Istočna Europa, Brazil i SAD.

2005. Roca najavljuje ambiciozan strateški plan usredsređen na kupatilske prostore kojim bi postala vodeća na svetu u sektoru.

Danas komercijalna mreža Roca postoji u više od 135 zemalja sa 76 proizvodnih pogona i više od 20.000 zaposleni u celom svetu.

Deklaracija

Šifra
YOL20SET
Naziv proizvoda
Roca - Set Slavina 3 u 1 - Cold Start - Baterija za kadu sa ručnim tušem + Zidna šipka + Baterija za lavabo - 1013003
Proizvođač
Uvoznik
Kerametal
Zemlja porekla
Španija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa