Linni - Ventil ispusni - Pop-Up - Gornji Deo Sifona - Zlatni - 27600024 | Kupatilo, Sifoni za kupatilo, Fiksni sifoni za kupatilo | Linni Skip to main content

Linni - Ventil ispusni - Pop-Up - Gornji Deo Sifona - Zlatni - 27600024

Šifra
K8SZ
Fabrička šifra
27600024

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

3.572,10 RSD

Tehnička specifikacija

Dimenzija:

  • Širina: 7cm
  • Visina: 10cm

Opis proizvoda:

Boja: Zlatna
Težina: 0,25 kg

Pop-up ispusni ventili je ukrasni ventil, veliki izbor dezena podmiriće svačiji ukus. Izaberite kvalitet i trajnost koji garantuju ujedno i sigurnost nakon ugradnje. LINNI ventili i slavine pravi su izbor.

Linni – budućnost kupatila:
Brend Linni, najbolji odnos cene i kvaliteta. Od 2019. godine Linni je međunarodno priznat i upisan u međunarodni registar brendova. Prethodnih godina stekli smo više od 2 miliona zadovoljnih kupaca.
Način na koji gradimo poverenje je transparentan, mi cenimo afinitete, poštujemo potrebe, osluškujemo želje.
Naš cilj su vaše potrebe:
Visokim standardima poslovanja negujemo sigurnost i integritet kako svojih klijenata tako i svojih saradnika. O svemu ovome svedoče brojni sertifikati, a mi nastavljamo sa progresom u svakom segmentu našeg postojanja. Gradimo budućnost sigurnim koracima, težimo unapređenju kvaliteta života prateći ergonomska rešenja. U skladu sa potrebama današnjice izrađujemo najrazličitije komade, pratimo trendove,kako bi podmirili ukuse naših klijenata. Kreativnim idejama rešavamo i najveće izazove.

Deklaracija

Šifra
K8SZ
Naziv proizvoda
Linni - Ventil ispusni - Pop-Up - Gornji Deo Sifona - Zlatni - 27600024
Proizvođač
Uvoznik
AQUA PROMET DOO
Zemlja porekla
Kina
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa