Lož Alveus -Set sudopera-Jubilee inox sudopera 615x546 sa Billy-S- hrom slavinom na izvlačenje i tušem-površinsko usadne sudopere ( S ) | Setovi (sudopera+slavina), Inox sudopere, Kuhinja | Lož Alveus Skip to main content

Lož Alveus -Set sudopera-Jubilee inox sudopera 615x546 sa Billy-S- hrom slavinom na izvlačenje i tušem-površinsko usadne sudopere ( S )

Šifra
MLJUBIL

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

Stara cena
65.800 RSD
59.575,00 RSD
Popust
-9 %

Tehnička specifikacija

Broj priključnih cevi-stojeća slavina
Slavina sa dve cevi
Dizajn slavine
Moderna slavina
Izvlačni tuš
Sa izvlačnim tušem
Namena slavine
Za sudoperu
Način ugradnje
Stojeća slavina
Ručka slavine
Jednoručne slavine
Završna obrada slavine
Hromirana slavina
Oblik sudopere
Kvadratna
Materijal sudopere
Inox Sudopera
Sudopere - broj korita
Jednodelna sudopera
Boja materijala sudopere
Inox-standardni inox
Način ugradnje sudopere
Ugradnja u ploču
Sudopere - veličina sifona
Sudopera sa većim otvorom sifona
Otvor za ugradnju
500mm

Jubilee

Sudopera i slavina se isporučuje sa gratis sifonom i Allshine sredstvom za čišćenje + daskom za rezanje

Opis Sudopera:

Naziv: Jubilee (1126054)
Izvedba: Univerzalan
Materijal: Inox 
Dimenzija: 615x546 mm
Veličina Korita:  450x400x195 mm
Sudopera sa širim otvorom za sifon Ø90.
Debljina lima 1mm
Sudopera se isporučuje SA sifonom!
Način ugradnje: Površinsko usadni (S)
Sifon: Push Pop Up

Površinsko usadne sudopere ( S ) ugrađuju se u kuhinjski pult i na taj se način postiže gotovo ujednačena radna površina.
 Tanki, gotovo neprimetni rubovi sudopere omogućavaju brzo i jednostavno čišćenje, a ugradnja je sasvim laka i u klasične pultove.

50 godina iskustva, strasti i vizija pretočene  u posebno izdanje Alveus sudopera - JUBILEE.
Kombinacijom čistih i organskih oblika, sudopere Jubilee savršeno će se uklopiti u savremeni dizajn kuhinja. Njegove zaobljene i mekane linije dati će prostoru osećaj prirodnog i domaćeg.
Za moderniji izgled, izvorno oblikovanoj sudoperi dodate su estetski i iznad svega funkcionalni PUSH Pop-Up sifon za odvod, koji omogućava upravljanje elegantno sakrivenog izlivnog otvora samo sa pritiskom na dugme.
Za dodatnu funkcionalnost sudoperu je oplemenjenai sa lepo oblikovanom drvenom daskom za rezanje, izrađene od plemenitog drveta oraha, koja glatko klizi po koritu sudopere te će vam biti od velike pomoći kod svakodnevne
 pripreme jela u kuhinji. Priložena je kao poklon svakome sudoperu Jubilee
.
Potpuno usadna i površinsko usadna ALVEUS sudopera od oplemenjenog čelika vrhunskog kvaliteta. Poseduje prostrano i duboko korito. Model prelepih estetskih i funkcionalnih svojstava.

Funkcionalna i kvalitetna ALVEUS sudopera dugog životnog veka, otporna na visoke temperature, rđu i uticaj kiselina poput limunske kiseline, sirćeta... Jednostavna za čišćenje i održavanje.

Struktura materijala: SATEN.

Slavina

ALVEUS slavina za sudoperu BILLY-S  2 cevi-hromirana

Billy-S- Hrom -1098727


Izvedba: Pod visokim pritiskom
Površina slavine: Hrom - CHR
Dimenzija (mm): 220x250
Funkcionalnost: Na izvlačenje (P) / Tuš (S)
Težina (kg): 3,55
Visina slavine :480 mm

 

Hromirana slavina

Slavina ima tuš

Izvlačna slavina

Alveus brend je poznat po vrhunskom kvalitetu i savrenom dizajnu slavina

Garancija za slavinu i njene delove je 5 godina

Garancija za površinski sloj slavine je 2 godine

Kuhinjske Slavine(Armature):
Opis - Alveus Slavine:
Alveus slavine za kuhinju su tehnološki sofisticirane i dolaze u različitim oblicima te dopunjuju kako  tradicionalne tako  i moderne kuhinje. Brojne varijante u pogledu ugradnje, rada i završne obrade površine omogućavaju 
mnoštvo kombinacija. Slavine se mogu postaviti na sudoperu ili kuhinjsku radnu ploču, a neki modeli su pogodni za postavljanje ispod prozora. Završne obrade koje kuhinjskim slavinama daju prepoznatljiv, a i dalje najčešći – 
srebrni izgled. Možete birati između sjajnog poliranog hroma, mat verzije brušenog hroma ili satenske površine kuhinjske slavine. Sve slavine imaju garanciju 5 godina i predviđene su za visok pritisak.

Kuhinjske slavine-armature Alveus tehnološki su sofisticirane i raznovrsnih oblika, koji odgovaraju, kako tradicionalnim tako i najsavremenijim kuhinjama. Razne vrste sa obzirom na način postavljanja, upravljanja, oblika i boje, 
nude obilje kombinacija.

Keramički zaptivni elementi i metalne ručice omogućavaju pouzdan i dugovečni rad.
Armature su jednoručne i dvoručne.
Površine slavina-armatura su hromirane ili silgranit - usklađene s bojom kompozitnih kuhinjskih sudopera.
Više modela ima ugrađen izvlačni tuš.
Ugradnja je moguća na kuhinjski sudoper ili na kuhinjski pult.
Fleksibilne priključne cijevi omogućavaju jednostavnu i brzu ugradnju

Alveus Sudopere:

Kuhinja je postala centralni prostor za druženje u savremenom domu. Robna marka Alveus objedinjuje široku paletu proizvoda kuhinjske opreme, koji će vam omogućiti stvaranje ugodne atmosfere i topline doma. U detaljima dobro osmišljen i inovativan koncept proizvoda Alveus olakšaće vam svakodnevne poslove u kuhinji, a njihov će oblik naglasiti osobni značaj vaše kuhinje.  

Velike prednosti:

Savremene kuhinje prilagođene su i osmišljene, pa nekadašnja podela na radne  površine za kuvanje i pranje, u njima brzo nestaje. Tržišna marka Alveus, sa svojim najsavremenijim sudoperima, pridružuje se inovativnim i korisnim rešenjima kuhinjskih površina, koja miču ograničenja mokrog diela kuhinje. Pošto sudo-peri Alveus postaju tako značajan deo svakodnevice, oblikovali smo ih i izradili sledećim značajnim prednostima, koje sudopere Alveus svrstavaju među najkvalitetnije proizvode na tržištu. Sudoperi Alveus svrstavaju se među najčvršće sudopere na tržištu, izrađene od plemenitog nerđajućeg čelika CrNi 18-10, debljine do čak 1 mm i najčvršćih kompozitnih materijala na tržištu. Oni sadrže 70% granitnih čestica, koje su čvrsto povezane visokokvalitetnim vezivom, čime se postiže izuzetna čvrstoća. Velike prednosti kojima pridonosi čvršći materijal su veća otpornost na udarce, veća stabilnost armature i daleko manje buke koju uzrokuje vodeni mlaz.Želi li se uporediti debljina metala različitih sudopera,dovoljno je uporediti njihovu težinu: teži sudoperi su izrađeni od debljeg metala.

 

Deklaracija

Šifra
MLJUBIL
Naziv proizvoda
Lož Alveus -Set sudopera-Jubilee inox sudopera 615x546 sa Billy-S- hrom slavinom na izvlačenje i tušem-površinsko usadne sudopere ( S )
Proizvođač
Uvoznik
LOŽ DOO
Zemlja porekla
Slovenija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa