Korito sudopera - Blanco Dana 6 - Inox - 605x500mm - 525323 | Inox sudopere | Blanco Skip to main content

Korito sudopera - Blanco Dana 6 - Inox - 605x500mm - 525323

Šifra
MKDANA
Opis proizvoda:
-Naziv sudopere: Blanco Dana 6
-Dimenzije: 605x500 mm
-Dubina korita: 158 mm

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

Stara cena
18.159 RSD
16.990,00 RSD
Popust
-6 %

Tehnička specifikacija

Oblik sudopere
Kvadratna
Materijal sudopere
Inox Sudopera
Sudopere - broj korita
Jednodelna sudopera
Boja materijala sudopere
Inox-standardni inox
Način ugradnje sudopere
Ugradnja u ploču
Sudopere - veličina sifona
Sudopera sa većim otvorom sifona

Blanco sudopera Dana jedan je od favorita za opremanje kuhinja gde je prostor radne površine jako smanjen. Sudoper Blanco Dana svestran je član porodice sudopera s jednim koritom, ali sa izuzetno velikim kapacitetom. Sudoper ima i ivicu na koji je moguće ugraditi slavinu, a po potrebi i dozator deterđenta ili slične dodatke.

Blanco je sinonim za kvalitetne i dugotrajne sudopere . Fabrika sa sedištem u Nemačkoj je jedan od najvećih proizvođača sudopera na celom svetu - odlikuje ih izuzetno dobar odnos cena/ kvalitet , najmoderniji dizajn , puno sitnih detalja koje će olakšati njihovo svakodnevno korišćenje kao i široka paleta boja i modela koji će zadovoljiti zahteve i najzahtevnbijih klijenata ! Odlučite se i Vi za Blanco sudoperu i Vaše zadovoljstvo neće izostati !

Inox : Blanco sudopere se prave od najkvalitetnijeg inoxa - materijal koji je izuzetno otporan i dugotrajan i kao takav pravi su izbor za Vašu kuhinju iz snova. Veliki broj dostupnih modela sudopera i puno sitnih i praktičnih  detalja su veoma dobri aduti da Vaše zadovoljstvo bude zagarantovano.

Blanco grupa spada u vodeće svetske proizvođače  kuhinjskih sudopera i slavina najvišeg kvaliteta.

Osnovana 1925. godine sa samo 10 zaposlenih, danas Blanco grupa posluje u preko 100 zemalja sa preko 1500 zaposlenih.

Pored toga, Blanco je jedini proizvođač  koji proizvodi granitne sudopere, inoks sudopere i keramičke sudopere  (Inox, Granit, Keramika) u sopstvenim proizvodnim pogonima.

Granitne sudopere Blanco – a su najprodavaniji na svetu (po zvaničnim podacima unije proizvođača kuhinjske tehnike), sa preko milion komada godišnje.

Uverite se i Vi zašto Blanco nudi samo najbolje granitne sudopere i zašto kod nas imaju preporuku NAJBOLJI ODNOS cena/kvalitet.

Deklaracija

Šifra
MKDANA
Naziv proizvoda
Korito sudopera - Blanco Dana 6 - Inox - 605x500mm - 525323
Proizvođač
Uvoznik
KOBEX DOO
Zemlja porekla
Nemačka
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa