Kombinovani sudoper - Lož Alveus - Combi Electra 100 - 1000x600mm - 1105248 | Inox sudopere, Kuhinja | Lož Alveus Skip to main content

Kombinovani sudoper - Lož Alveus - Combi Electra 100 - 1000x600mm - 1105248

Šifra
MKSLKR10
Fabrička šifra
1105248
Stara cena
25.771 RSD
20.844,96 RSD
Popust
-19 %

Tehnička specifikacija

Oblik sudopere
Simetrična
Materijal sudopere
Inox Sudopera
Sudopere - broj korita
Jednodelna sa cedilom
Boja materijala sudopere
Inox-standardni inox
Način ugradnje sudopere
Ugradnja u ploču
Sudopere - veličina sifona
Standardna veličina sifona
Otvor za ugradnju
1000mm

Opis proizvoda:

 • Naziv Sudopera: Combi Electra 100
 •  Univerzalan
 • Materijal: Inox
 • Dimenzija: 1000x600x50mm
 • Veličina Korita:  370x340x155 mm 
 • Sudopera sa standardnim otvorom za sifon Ø60.
 • Sudopera se isporučuje BEZ sifona!
 •  Nasadni
 • Voltaža (V): 230
 • Snaga (W): 3000
 • Garancija: 2 godine

Alveus - Combi Electra 100:

Nasadna sudopera sa ringlom.

Ispod elektro ploče je moguće ugraditi odgovarajući frižider ili mašinu za pranje suđa.

Kombi ploče Alveus su prilagođene za ugradnju u male čajne kuhinje u garsonjerama, vikendicama i apartmanima za odmor. Oni se razlikuju po funkcionalnoj organizaciji šporeta i plemenitoj eleganciji nerđajućeg čelika. Modeli su opremljeni električnim grejačima koji ispunjavaju direktive EU o bezbednosti i elektromagnetne kompatibilnosti. Dizajn kombinuje električni šporet i sudoperu u jednom proizvodu. Combi electra Alveus se instalira kao gornji krajnji elemenat na kuhinskom ormariću.
Ispod elektro ploče je moguće ugraditi odgovarajući frižider ili mašinu za pranje suđa.
Kombi ploče Alveus su nasadnog tipa. To znači da se uz pomoć priloženih elemenata pričvršćivanjem instalira gornji zaptivajući element jednog ili više ormarića odgovarajuće veličine.

Alveus sudoperi:

Kuhinja je postala centralni prostor za druženje u savremenom domu. Robna marka Alveus objedinjuje široku paletu proizvoda kuhinjske opreme, koji će vam omogućiti stvaranje ugodne atmosfere i topline doma. U detaljima dobro osmišljen i inovativan koncept proizvoda Alveus olakšaće vam svakodnevne poslove u kuhinji, a njihov će oblik naglasiti osobni značaj vaše kuhinje.  

Velike prednosti:

Savremene kuhinje prilagođene su i osmišljene, pa nekadašnja podela na radne  površine za kuvanje i pranje, u njima brzo nestaje. Tržišna marka Alveus, sa svojim najsavremenijim sudoperima, pridružuje se inovativnim i korisnim rešenjima kuhinjskih površina, koja miču ograničenja mokrog diela kuhinje. Pošto sudo-peri Alveus postaju tako značajan deo svakodnevice, oblikovali smo ih i izradili sledećim značajnim prednostima, koje sudopere Alveus svrstavaju među najkvalitetnije proizvode na tržištu.

Sudoperi Alveus svrstavaju se među najčvršće sudopere na tržištu, izrađene od plemenitog nerđajućeg čelika CrNi 18-10, debljine do čak 1 mm i najčvršćih kompozitnih materijala na tržištu. Oni sadrže 70% granitnih čestica, koje su čvrsto povezane visokokvalitetnim vezivom, čime se postiže izuzetna čvrstoća.  Velike prednosti kojima pridonosi čvršći materijal su veća otpornost na udarce, veća stabilnost armature i daleko manje buke koju uzrokuje vodeni mlaz. Želi li se uporediti debljina metala različitih sudopera,dovoljno je uporediti njihovu težinu: teži sudoperi su izrađeni od debljeg metala.

Deklaracija

Šifra
MKSLKR10
Naziv proizvoda
Kombinovani sudoper - Lož Alveus - Combi Electra 100 - 1000x600mm - 1105248
Proizvođač
Uvoznik
LOŽ DOO
Zemlja porekla
Slovenija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa