Slavina-baterija "Stick" za sudoper sa tušem Lux- Paffoni - Stick SK178CR Armatura za sudoper sa tušem lux * | Slavine za sudopere | Paffoni Skip to main content

Slavina-baterija "Stick" za sudoper sa tušem Lux- Paffoni - Stick SK178CR Armatura za sudoper sa tušem lux *

Šifra
YPS178C
Slavina-baterija  "Stick"  za sudoper sa tušem Lux- Paffoni - Stick SK178CR Armatura za sudoper sa tušem lux  * 

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

30.216,00 RSD

Tehnička specifikacija

Broj priključnih cevi-stojeća slavina
Slavina sa dve cevi
Dizajn slavine
Moderna slavina
Izvlačni tuš
Sa izvlačnim tušem
Namena slavine
Za sudoperu
Način ugradnje
Stojeća slavina
Ručka slavine
Jednoručne slavine
Završna obrada slavine
Hromirana slavina

Slavina-baterija  "Stick"  za sudoper sa tušem Lux- Paffoni - Stick SK178CR Armatura za sudoper sa tušem lux

 

PAFFONI
Najmoderniji dizajn baterija za zahtevne kupce . Proizvođač Paffoni S.p.A. iz italije proizvodi slavine za najzahtevnije kupce od 1953 . Dugogodišnja tradicija , upotreba najmodernijih materijala i savršena tehnologija izdvajaju ovaj brend od ostalih a kvalitet je prvi imperativ koji vas sigurno neće razočarati . 
 
Ukoliko želite jedinstveno kupatilo sa predivnim baterijama preporučujemo vam ove proizvode . Serije poput Stick-a , Level-a ili Berry-a prate najmodernije trendove uz minimalistički dizajn a mi vam preporučujemo kombinaciju ovih slavina sa sanitarijama Pozzi-Ginori . Prethodno navedenim izborima dobijate najmodernije kupatilo sa opremom visokog kvaliteta . 
 
Slobodno kontaktirajte kolege koji će vam pomoći da vaš izbor bude takav na koji uvek možete biti ponosni i koji će vas činiti sretnim u bilo kojem momentu dok se zadržavate u svom kupatilu . 
 
SLAVINE
Nudimo vam slavine u svakom stilu i dizajnu za svačiji novčanik,dali je reč o jednostavnom ili o nekom višefunkcionalnoj slavini po evropskim standardima.Slavina izabrana na odgovarajući način, dopunjuje kupatilo estetsko i efikasno.
Slavine nabrajamo u dve glavne grupe:za kuhinju i za kupatilo.U kuhinji nam je najbitnije da pranje sudova bude lako i udobno.Trebamo obratiti pažnju i na sudoper i na velečinu suđa i dužinu izliva.
U kupatilu nam je potrebno za opštu higijenu pa ga trebamo po ovim osnovama birati.
Sa odgovarajućim održavanjem i uz primenu dodatne opreme može se povećati životni rok slavine.Sa ugradnjom različitih nerđajućeg filtera,omekšivača vode i filterima može da se produži životni rok slavine.

Deklaracija

Šifra
YPS178C
Naziv proizvoda
Slavina-baterija "Stick" za sudoper sa tušem Lux- Paffoni - Stick SK178CR Armatura za sudoper sa tušem lux *
Proizvođač
Uvoznik
MERKUR IMPEX DOO
Zemlja porekla
Italija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa