Slavina - baterija Smart za mali bojler – JA362001 | Slavine za sudopere | Rosan Skip to main content

Slavina - baterija Smart za mali bojler – JA362001

Šifra
YRSMMB
Fabrička šifra
JA362001
Slavina - baterija "Smart" za mali bojler – JA362001
3.560 RSD

Tehnička specifikacija

Dizajn slavine
Moderna slavina
Izvlačni tuš
Bez izvlačnog tuša
Namena slavine
Za mali bojler
Način ugradnje
Zidna slavina
Ručka slavine
Jednoručne slavine
Završna obrada slavine
Hromirana slavina
Kolekcija

Slavina - baterija "Smart" za mali bojler – JA362001

TEHNIČKI PODACI


    Jednoručna baterija
    Zidna montaža
    Otvorena veza bojler-baterija
    Smanjeni protok 3 - 5 lit/min 
    Keramički mešač KEROX® 35 NDO HWS - PKM35AND
    Pokretni izliv 180mm - PIS18012
    Inox 304 rozeta - PRO6112
    Klasa bučnosti II

RADNI USLOVI ARMATURA

  • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
  • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
  • Minimalni radni pritisak: 1 bar
  • Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C
  • Preporučena temperatura vode:  60°C

SMART

Nova serija jednoručnih baterija, visokog kvaliteta, savremenog dizajna sa najmodernijim rešenjima u ovoj industriji. Pri svemu tome i cenovno najpristupačnija serija proizvoda iz naše ponude.

ROSAN

Jedan od najpoznatijih brendova u svetu kupatila, na našim prostorima je svakako ROSAN .

Ovaj proizvođač nudi najbolji izbor u odnosu cena/kvalitet . Dugogodišnje iskustvo , odanost poslu , savremena tehnologija i neprekidan razvoj izdvajaju ovog proizvođača slavina (baterija,armatura) od ostalih i zaista svaki kupac može pronači seriju slavina koji će se uklopiti u zamišljeno kupatilo .

Armature Rosan po dizajnu i kvalitetu uvek prate većinu poznatih svetskih proizvođača sanitarnih armatura - to za vas znači svetski kavlitet u vašem kupatilu po domaćim cenama . Proizvodi čija se funkcionalnost obezbeđuje održavanjem ispravnosti u višegodišnjem garantnom roku , kao i dugogodišnjem obezbeđivanjem rezervnih delova za proizvode kojima je istekao garantni rok pružaju sigurnost vašem kupatilu .

Osnovni materijali ovih baterija(slavina,armatura) zadovoljavaju EU standarde , koje se odnose na dozvoljeni sadržaj olova,nikla i arsena - najopasnijih elemenata koji mogu da dovedu do neispravnosti izlazne vode iz samih slavina -armatura . Širok asortiman nudi baterije po najnovijim trendovima iz sveta dizajna ali takođe zadržava i klasične slavine za manje zahtevne kupce .

Od običnih dvoručnih slavina , preko jednoručnih slavina do najmodernijih oblika sve možete pronaći za vaše kupatilo a pored toga neke serije se odlično mogu kombinovati sa galanterijama (držačima) iz iste serije koji vam pružaju mogućnost dizajniranja harmoničnog i simpatičnog kupatila i za najprefinjenije ukuse .

Slavine i svi proizvodi ROSAN su naša PREPORUKA za vas jer ovim izborom dobijate najbolji kvalitet po dostupnim cenama .

SLAVINE

Nudimo vam slavine u svakom stilu i dizajnu za svačiji novčanik,dali je reč o jednostavnom ili o nekom višefunkcionalnoj slavini po evropskim standardima.Slavina izabrana na odgovarajući način, dopunjuje kupatilo estetsko i efikasno.

Slavine nabrajamo u dve glavne grupe:za kuhinju i za kupatilo.

U kuhinji nam je najbitnije da pranje sudova bude lako i udobno.Trebamo obratiti pažnju i na sudoper i na velečinu suđa i dužinu izliva.

U kupatilu nam je potrebno za opštu higijenu pa ga trebamo po ovim osnovama birati.

Sa odgovarajućim održavanjem i uz primenu dodatne opreme može se povećati životni rok slavine.Sa ugradnjom različitih nerđajućeg filtera,omekšivača vode i filterima može da se produži životni rok slavine.

Deklaracija

Šifra
YRSMMB
Naziv proizvoda
Slavina - baterija Smart za mali bojler – JA362001
Proizvođač
Uvoznik
ROSAN DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa