Slavina-baterija "Quadro Black" za umivaonik sa crnom ručkom - JQ38101B | Slavine za sudopere | Rosan Skip to main content

Slavina-baterija "Quadro Black" za umivaonik sa crnom ručkom - JQ38101B

Šifra
YRQ2SB
Fabrička šifra
JQ38101B
Slavina-baterija  "Quadro" za umivaonik sa crnom ručkom - JQ38101B
10.534 RSD

Tehnička specifikacija

Broj priključnih cevi-stojeća slavina
Slavina sa dve cevi
Dizajn slavine
Moderna slavina
Izvlačni tuš
Bez izvlačnog tuša
Namena slavine
Za sudoperu
Način ugradnje
Stojeća slavina
Ručka slavine
Jednoručne slavine
Završna obrada slavine
Slavine sa posebnom završnom obradom
Kolekcija

TEHNIČKI PODACI


    Jednoručna baterija 
    Montiranje na jedan otvor
    Klasa protoka S
    AMFAG® AIRFORCE One ugrađeni perlator - PPM18C
    Keramički mešač KEROX® 35 HWS - PKM35A
    Pokretni izliv 360o
    INOX set za pričvršćenje
    IMQ sertifikovana fleksibilna priključna creva 
    Klasa bučnosti I

RADNI USLOVI ARMATURA

  • Maksimalni radni pritisak: 5 bar
  • Preporučeni radni pritisak: 3 bar
  • Minimalni radni pritisak: 1 bar
  • Maksimalna dozvoljena temperatura: 80°C
  • Preporučena temperatura vode:  60°C

 

QUADRO

 

Oštre prave linije, ravne površine, savršene ivice i izuzetna završna obrada izdvajaju seriju jednoručnih baterija QUADRO. Jedinstvena! Okarakterisana čvrstim dizajnom, sada je proširena i izuzetno ergonomična sa idealnim proporcijama. Ove baterije su pravi izbor u domaćinstvima izazivaju svojom elegancijom do savremenih oblika, od čiste jednostavnosti preko praktičnosti uštede prostora.

 

Slavina(baterija) modernog izgleda za kadu sa ručnim tušem i tuš crevom sa garancijom od 5 godina . Jedinstven oblik - odlično se uklapa u  moderno kupatilo sa modernim sanitarijama .

ROSAN
Jedan od najpoznatijih brendova u svetu kupatila, na našim prostorima je svakako ROSAN . Ovaj proizvođač nudi najbolji izbor u odnosu cena/kvalitet . Dugogodišnje iskustvo , odanost poslu , savremena tehnologija i neprekidan razvoj izdvajaju ovog proizvođača slavina (baterija,armatura) od ostalih i zaista svaki kupac može pronači seriju slavina koji će se uklopiti u zamišljeno kupatilo .
 
Armature Rosan po dizajnu i kvalitetu uvek prate većinu poznatih svetskih proizvođača sanitarnih armatura - to za vas znači svetski kavlitet u vašem kupatilu po domaćim cenama . Proizvodi čija se funkcionalnost obezbeđuje održavanjem ispravnosti u višegodišnjem garantnom roku , kao i dugogodišnjem obezbeđivanjem rezervnih delova za proizvode kojima je istekao garantni rok pružaju sigurnost vašem kupatilu .
 
Osnovni materijali ovih baterija(slavina,armatura) zadovoljavaju EU standarde , koje se odnose na dozvoljeni sadržaj olova,nikla i arsena - najopasnijih elemenata koji mogu da dovedu do neispravnosti izlazne vode iz samih slavina -armatura . Širok asortiman nudi baterije po najnovijim trendovima iz sveta dizajna ali takođe zadržava i klasične slavine za manje zahtevne kupce .
 
Od običnih dvoručnih slavina , preko jednoručnih slavina do najmodernijih oblika sve možete pronaći za vaše kupatilo a pored toga neke serije se odlično mogu kombinovati sa galanterijama (držačima) iz iste serije koji vam pružaju mogućnost dizajniranja harmoničnog i simpatičnog kupatila i za najprefinjenije ukuse .

Slavine i svi proizvodi ROSAN su naša PREPORUKA za vas jer ovim izborom dobijate najbolji kvalitet po dostupnim cenama .

SLAVINE

Nudimo vam slavine u svakom stilu i dizajnu za svačiji novčanik,dali je reč o jednostavnom ili o nekom višefunkcionalnoj slavini po evropskim standardima.Slavina izabrana na odgovarajući način, dopunjuje kupatilo estetsko i efikasno.Slavine nabrajamo u dve glavne grupe:za kuhinju i za kupatilo.U kuhinji nam je najbitnije da pranje sudova bude lako i udobno.Trebamo obratiti pažnju i na sudoper i na velečinu suđa i dužinu izliva.
U kupatilu nam je potrebno za opštu higijenu pa ga trebamo po ovim osnovama birati.
Sa odgovarajućim održavanjem i uz primenu dodatne opreme može se povećati životni rok slavine.Sa ugradnjom različitih nerđajućeg filtera,omekšivača vode i filterima može da se produži životni rok slavine.

Deklaracija

Šifra
YRQ2SB
Naziv proizvoda
Slavina-baterija "Quadro Black" za umivaonik sa crnom ručkom - JQ38101B
Proizvođač
Uvoznik
ROSAN DOO
Zemlja porekla
Srbija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa