Slavina-baterija - Blanco Linus-S HD - Crna Mat -sa izvlačnim tušem 525807 | Slavine za sudopere, Kuhinja | Blanco Skip to main content

Slavina-baterija - Blanco Linus-S HD - Crna Mat -sa izvlačnim tušem 525807

Šifra
YBLIS2SBL
Fabrička šifra
525807
Slavina je sa izvlačnim tušem(može se naručiti i bez)

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

Stara cena
54.729 RSD
51.390,00 RSD
Popust
-6 %

Tehnička specifikacija

Tehnički podaci:
Izliv se okreće za 140 °
Potrebna rupa za slavinu je  Ø 35 mm

MATERIJAL                        SILGRANIT-LOOK
TUŠ                                     SA TUŠEM
BOJA SILGRANIT LOOK    BLACK MATT

Slavine modernog L oblika, lako uklopive u sve stilove kuhinja. Poseduje crevo na izlvačenje.

Modeli BLANCO LINUS-S izuzetno su popularni kod kupaca jer svojim jednostavnim a modernim izgledmo lako mogu da se uklope u svaki stil kuhinje. Ovi modeli imaju mogućnost izvlačenja creva te se tako povećava opseg rada same slavine na celu površinu sudopere ali, po potrebi, i van nje. Mat crna boja je omiljena kod dizajnera enterijera ali je i izbor velikog broja kupaca. Pored ove zanosne boje, ovaj model ima i veliku paletu silgranit boja, koja omobućava savršeno uklapanje sa BLANCO silgranit sudoperama, ali i dostupnost drugih završnih obrada (hrom i saten zlatno) olakšavaju izbor. 

Slavina je sa izvlačnim tušem(može se naručiti i bez 525806) na linku

Blanco je sinonim za kvalitetne i dugotrajne sudopere . Fabrika sa sedištem u Nemačkoj je jedan od najvećih proizvođača sudopera na celom svetu - odlikuje ih izuzetno dobar odnos cena/ kvalitet , najmoderniji dizajn , puno sitnih detalja koje će olakšati njihovo svakodnevno korišćenje kao i široka paleta boja i modela koji će zadovoljiti zahteve i najzahtevnbijih klijenata ! Odlučite se i Vi za Blanco sudoperu i Vaše zadovoljstvo neće izostati !

Blanco grupa spada u vodeće svetske proizvođače  kuhinjskih sudopera i slavina najvišeg kvaliteta.

Osnovana 1925. godine sa samo 10 zaposlenih, danas Blanco grupa posluje u preko 100 zemalja sa preko 1500 zaposlenih .

Pored toga, Blanco je jedini proizvođač  koji proizvodi granitne sudopere, inoks sudopere i keramičke sudopere  (Inox, Granit, Keramika) u sopstvenim proizvodnim pogonima .

Granitne sudopere Blanco – a su najprodavaniji na svetu (po zvaničnim podacima unije proizvođača kuhinjske tehnike), sa preko milion komada godišnje.

Uverite se i Vi zašto Blanco nudi samo najbolje granitne sudopere i zašto kod nas imaju preporuku NAJBOLJI ODNOS cena/kvalitet .

Deklaracija

Šifra
YBLIS2SBL
Naziv proizvoda
Slavina-baterija - Blanco Linus-S HD - Crna Mat -sa izvlačnim tušem 525807
Proizvođač
Uvoznik
KOBEX DOO
Zemlja porekla
Nemačka
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa