Hansgrohe Metris slavina za sudoperu 14821000 sa izvlačnim tušem | Slavine za sudopere | Hansgrohe Skip to main content

Hansgrohe Metris slavina za sudoperu 14821000 sa izvlačnim tušem

Šifra
YHM320S
Fabrička šifra
14821000
Hansgrohe Metris slavina za sudoperu 14821000 sa izvlačnim tušem - Prelepa moderna slavina za jedinstvenu kuhinju sa izvlačnim tušem i izuzetno visok kvalitet završne obrade
Stara cena
48.896 RSD
46.774 RSD
Popust
-4 %

Tehnička specifikacija

Broj priključnih cevi-stojeća slavina
Slavina sa dve cevi
Dizajn slavine
Moderna slavina
Izvlačni tuš
Sa izvlačnim tušem
Namena slavine
Za sudoperu
Način ugradnje
Stojeća slavina
Ručka slavine
Jednoručne slavine
Završna obrada slavine
Hromirana slavina
Kolekcija

Hansgrohe Metris slavina za sudoperu 14821000 sa izvlačnim tušem - Prelepa moderna slavina za jedinstvenu kuhinju sa izvlačnim tušem i izuzetno visok kvalitet završne obrade

Metris:

 

Pri izboru Hansgrohe slavina uvek odlučuje za pravo česme seriji od Hansgrohe, jer slavine dozvoljeno kontrolišu skoro svaki izvor vode u svojoj kući počevši sa popularnim Hansgrohe kuhinjskim slavinama pa sve do kupatilskih slavina garantuje maksimalnu fleksibilnost. Sa automatskim ograničenjem zapremine vode na 5 l / min. Slavine Metris posebno štede vodu, pored brojnih varijacija Hansgrohe lavabo i Hansgrohe kuhinjske slavine, postoje Hansgrohe tuš mikseri , pa čak Hansgrohe slavine za kade oboda kao i verzija na slavini postavljena na pod.

 

Proizvodi marke Hansgrohe nude bolji dizajn, karakteristike i udobnost.

Hansgrohe je renomirani nemački proizvođač slavina, tuševa i svih tipova baterija.

 I pored veoma oštre konkurencije u ponudi je veoma veliki izbor slavina. Prvi je izbor mnogih kupaca u zapadnoj Evropi i SAD, jer je reč o brendu koji odlikuje visok kvalitet i dobre cene.

Proizvodi su namenjeni  pre svega za dom, ali i za profesionalnu upotrebu u restoranskim kuhinjama, sportskim i ugostiteljskim objektima.

Nemačke kompanije sve su pristutnije i u istočnoj Evropi, posebno Hansgorhe slavine za kupatilo, čija cena nije značajno viša od slavina drugih proizvođača.

 

Segment u kome je kompanija apsolutni lider su tuševi i slavine za tuševe. Hansgrohe ugradni tuševi i Hansgrohe usponski tuševi su best-buy proizvodi visoke klase. Osnovna ponuda čini tuš slavine, slavine za kadu, tuš ruže i tuš ručice izuzetnog dizajna i kvaliteta, dok premium ponuda obuhvata termostatske tuševe, tuševe koji se kontrolišu tasterima i druge visokotehnološke proizvode.

Deklaracija

Šifra
YHM320S
Naziv proizvoda
Hansgrohe Metris slavina za sudoperu 14821000 sa izvlačnim tušem
Proizvođač
Uvoznik
DELTA TERM DOO
Zemlja porekla
Nemačka
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa