Lož Alveus - Dozator deterdženta - 500ml - hromirana plastika - 1016099 | Dodatna kuhinjska oprema, Dozatori deterdženta | Lož Alveus Skip to main content

Lož Alveus - Dozator deterdženta - 500ml - hromirana plastika - 1016099

Šifra
MKSLDTSP
Fabrička šifra
1016099

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

2.170,99 RSD

Tehnička specifikacija

Alveus Pear dozator : 

  • Sandrži: 500 ml (0,5 lit)
  • Dimenzije embalaže: 250x120x70 mm

Dozer za deterdžent:
Alveus dozeri za tečni deterdženta omogućavaju jednostavnu ugradnju u kuhinju.  Pogodni su za ugradnju na sudoper i u sve vrste kuhinjskih radnih ploča debljine do 45 mm. 

Upotreba dozatora je vrlo jednostavna, pritiskom na gornji deo dozatora jednom rukom željena količina tečnog deterdženta ili tečnog sapuna biće higijenski i optimalno naneta na sunđer za pranje.

Izvlačenje gornjeg dela omogućava lako punjenje dozatora sa gornje strane. Maksimalna količina koja stane u dozator je 500 ml. Stanje preostale količine može se lako proveriti zbog prozirnosti kontejnera sa dozatorom.

Lož Alveus:

Preduzeće Lož d.o.o. se nalazi u industrijskoj zoni u Šimanovcima. Nova poslovna zgrada sa velikim magacinskim prostorom na oko 1500 kvadrata, sada je moderan logistički centar, tako da Lož d.o.o. može u svakom trenutku izaći u susret svojim poslovnim partnerima. Naime ovde u svakom momentu ima dovoljna količina, kako okova, tako i sudopera, aspiratora, ručica i kvaka za domaćinstvo. 
Preduzeće Kovinoplastika iz Slovenije postoji i radi više od pet decenija, a Lož d.o.o. je ćerka ove slovenačke firme i na našim prostorima uspešno posluje od 1992. godine. Sama činjenica da su u poslovanju sledili primer svoje matične firme, govori da se ovde negovao, a i sada se neguje, pre svega evropski način poslovanja i razmišljanja, uz stalno održavanje vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga.

Deklaracija

Šifra
MKSLDTSP
Naziv proizvoda
Lož Alveus - Dozator deterdženta - 500ml - hromirana plastika - 1016099
Proizvođač
Uvoznik
LOŽ DOO
Zemlja porekla
Slovenija
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa