You are here

Inker monoblok Polo - baltic (odvod u zid)

Proizvođač: 
Šifra:
K1PMBB
Ocena: 
0
  Inker monoblok Polo - baltic (odvod u zid)  INKER Dobro poznat hrvatski brend Inker je jedan od najpoznatijih proizvođača keramike za kupatila na balkanu. Sanitarna keramika ...
Cena:12.994,86 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

   

  Inker monoblok Polo - baltic (odvod u zid) 

  INKER
  Dobro poznat hrvatski brend Inker je jedan od najpoznatijih proizvođača keramike za kupatila na balkanu.
  Sanitarna keramika proizvedena na osnovu visokih standarda pruža razne serije koje će zadovoljiti ukuse najraznovrsnijih potrošača .
   
  Inker kao deo Roca korporacije - najmoćnijeg učesnika na tržištu proizvodnje kupatilskih sanitarija  - garantuje visok kvalitet i stalno praćenje trendova u svetu kupatila .
  Razne serije od jeftinijih pa sve do exkluzivnih elemenata uklopiće se u svačije kupatilo bilo da se radi o modernom stilu ili o zadržavanju rustičnih, smirenijih linija .
   
  Za sva pitanja i korisne savete slobodno kontaktirajte prodajni tim da bi vam pomogli prilikom izbora vašeg idealnog kupatila. 
 • Tehničke karakteristike
  Tip wc šolje: 
  Podna-Odvod u zid (baltik)
  Boja: 
  bela
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi