You are here

Cersanit BASIC MONOBLOK 527 SIMPLON RR003-002

Proizvođač: 
Šifra:
KCMBBS
Ocena: 
0

Cersanit BASIC MONOBLOK 527 SIMPLON RR003-002

Cena:9.998,40 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis
  Cersanit je istočno-evropski proizvođač keramike - sanitarije i ostale kupatilske opreme sa sedištem u Poljskoj.Kvalitet proizvoda i širok asortiman su zaštitni znak ovog proizvođača.Imaju savremenih sistema za upravljanje,koje koriste samo najbolji i gde nema prostora za greške.Kao rezultat toga,prodavnica i kupac dobija idealnu glatku i belu keramiku koja se proizvodi najnovijom tehnologijom.
   
  Sanitarije
  U objektima preduzeća FONTANA prodaju se sanitarije različitih proizvođača i modela koje će svojom funkcionalnošću a pogotovo izgledom zadovoljiti i najzahtevnije klijente. Izuzetno širokom ponudom različitih vrsta sanitarija za sve ukuse, počevši od domaćeg standardnog proizvođača pa sve do ekskluzivnih kupatilskih sanitarija renomiranih uvoznih proizvođača savremenog dizajna, naše preduzeće se trudi da odgovori svim ukusima.
 • Tehničke karakteristike
  Tip wc šolje: 
  Monoblok (wc šolja sa vodokotlićem)
 • Komentari i recenzije (0)

Deklaracija

Šifra proizvoda: KCMBBS
Naziv proizvoda: Cersanit BASIC MONOBLOK 527 SIMPLON RR003-002

Proizvođač: CERSANIT

Uvoznik: KORAL DOO

Zemlja porekla: RUMUNIJA

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi