You are here

BOSCH ELEKTRICNI KONVEKTOR 1500 W 301864

Proizvođač: 
Šifra:
BEK1500
Ocena: 
0

BOSCH ELEKTRICNI KONVEKTOR 1500 W 301864

Cena:9.390,00 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  BOSCH ELEKTRICNI KONVEKTOR 1500 W 301864

  Električni konvektor za grejanje prostora. Idealan za manje objekte ( mali stanovi, garsonjere, kiosci) kao i za objekte u kojima korisnik boravi retko ( vikendice, bungalovi, kamp kućice). U opsegu isporuke nosači za zidnu ugradnju. Jednostavna montaža od strane krajnjeg korisnika. Izbor temperature u prostoriji  pomoću radnog termostata sa integrisanom zaštitom od smrzavanja. Sigurnosni termostat za zaštitu od pregrevanja. Aluminijumski X-Type grejači sa površinom ispod 100 ◦C (nema neprijatnih mirisa, nema intenzivnog sušenja vazduha). Napajanje 220V/50Hz, klasična utičnica.

  Kako da izračunam jačinu - veličinu grejalice -  konvektora za kupatilo?

  Po svakom  kvadratnom metru treba da računate oko 100W snage. Spomenuta snaga  je i više nego što je realno potrebno ali je najbolje da koristite ovaj podatak kako bi sigurno dobili proizvod koji odgovara Vašem kupatilu.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi