"Uradi sam"--Dekorisanje kupatila

Dodavanje podrumskog kupatila je veoma veliki i komplikovan projekat, ali to ne znači da ga ne možete realizovati. Hiljade ovakvih "Uradi sam" projekata se kompletira svake godine, zašto ne biste i vi mogli svoj, ili u suprotnom slučaju uvek možete angažovati stručnu ekipu ljudi koja će vam pomoći.

Razmišljajte pažljivo o planu vašeg budućeg kupatila, zaključite gde želite da postavite kadu za kupanje, gde će vam se nalaziti tuš kabina, toalet ili kućna sauna. Budite veoma pažljivi jer sledeći korak predstavljaju vodoinstalaterski radovi i nakon njega nećete moći da promenite puno toga.

Postoji mnogo stilova koje možete isprobati u svom podrumskom kupatilu. U užem krugu se nalaze moderan, minimalistički, rustični, industrijski, retro, ruralni, kao i kupatilo od grubog kamena, a konačan izbor zavisi samo od vašeg ukusa.

Dodajte akcente prema izboru stila za koji ste se odlučili, na primer, mesing je idealan za retro kupatila, cevi i industrijski metal su savršeni za industrijska kupatila, dok se grubi kamen i drvo slažu sa onim prostorima koji su inspirisana prirodom.

Sa dekorom budite kreativni koliko god da je to moguće, koristite različite materijale i teksture koji će se uklapati u vaš stil - drvo, metal, hladne pločice i grubi kamen - kako biste najlakše kreirali umirujuću oazu u vašem podrumu.

Kada se u jednom momentu sav posao završi, dolazi vreme da uživate u svom novom, omiljenom prostoru, odete dole, zapalite nekoliko sveća i opustite se u kadi ili kućnoj sauni.