You are here

Aquaestil tuš kada - Royal line "Tempo" dimenzije 160x100

Proizvođač: 
Šifra:
QE2T161K
Ocena: 
0
Aquaestil tuš kada - Royal line "Tempo" dimenzije  160x100 AQUAESTIL - tuš kade Kapi lagane poput kiše najbolji su način buđenja rano ujutro,a osveženje neće izostati ni ...
Cena:37.188,00 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Aquaestil tuš kada - Royal line "Tempo" dimenzije  160x100

  AQUAESTIL - tuš kade

  Kapi lagane poput kiše najbolji su način buđenja rano ujutro,a osveženje neće izostati ni na kraju dana.Da bi uživali u blagodatima vode kupatilo ne mora uvek da bude velika,puno je važnije da se ona prilagodi vašim željama i potrebama.Ako želite biti u trendu ili volite moderne klasične oblike tuš kada za vas nudimo modele za svačiji ukus.
   
  Aquaestel kade su poznate po modernom,ali elegantnom dizajnu i maximalnom kvalitetu,a zahvaljujući širokom asrtimanu proizvoda koji Vam nudimo,sigurni smo da ćete pronaći savršenu kadu za Vaše kupatilo.Nudimo Vam i mnogobrojne opcije masažnih sistema koji će vam pružiti nenadmašan užitak kupanja i opustiti vas posle napornog dana.Kvalitetni paravani i ostali dodaci takođe su Vam dostupni kao dodatne opcije.
   
  Aquaestil Tempo je plitka pravokutna tuš kada modernog dizajna. Naročito je elegantna kada se ugradi u razini poda.       
   
  DIMENZIJE
  160x100
    
   DODACI
  •Masažni stubovi 
   
  Ovaj model tuš kade nema oblogu 
  Sifon: fi 90

   

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi