You are here

ABELE Tuš tacna protiv klizanja za invalide

Proizvođač: 
Šifra:
K2ATK
Ocena: 
0
Tuš kada "PG - Abele" ABELE Tuš tacna protiv klizanja za invalide POZZI - GINORI Renomirani proizvođač visokokvalitetne sanitarne keramike Pozzi Ginori već dugi niz godina pro...
Cena:38.208,00 RSD
* cena je sa uračunatim PDV-om
 • Opis

  Tuš kada "PG - Abele"

  ABELE Tuš tacna protiv klizanja za invalide

  POZZI - GINORI

  Renomirani proizvođač visokokvalitetne sanitarne keramike Pozzi Ginori već dugi niz godina proizvodi jednu od najkvalitetnijih italijanskih keramika .
   
  Ime Pozzi Ginori garantuje najnovije trendove , moderan dizajn kao i visok kvalitet po najnovijim standardima u svetu kupatila .
   
  Proizvodi svetsko poznatog italijanskog brenda  sigurno će zadovoljiti i najzahtevnije kupce koji žele visok kvalitet i moderne forme u svom kupatilu
  Odlučite se za ovaj brend ako želite da imate jedinstveno kupatilo po prihvatljivim cenama .
   
  SANITARNA KERAMIKA
  Zahvaljujući velikom lageru kompletnog programa koji zastupamo, a koji se konstantno dopunjava, moguće je vrlo brzo reagovati u isporuci velikog broja artikala, što je olakšavajuća okolnost u savremenom građevinarstvu.
   
  Takođe, zahvaljujući čestom režimu uvoza, moguće je u relativno kratkom roku isporučiti artikle koje nemamo na stanju, a postoje u proizvodnom programu naših inostranih partnera.
  Firme koje zastupamo su među vodećim u svojim oblastima.
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Navedene cene su sa uračunatim PDV-om. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Sva roba koja je u ponudi nije dostupna u svakom trenutku, kontaktirajte naš korisnički servis za dostupnost i rok isporuke. Određene artikle nabavljamo samo po porudžbini! Hvala na razumevanju. Fontana zadržava pravo promene cena bez prethodne najave.

Slični proizvodi